Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Barcelona

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Hyggetur til Barcelona

  (Bedømt af 1 person)
  06.01.14: Kaj Steen Larsen
  Barcelona er ideel som en kortere men hyggelig rejse...

  Der er mange hyggelige hoteller enten med værelser eller små lejligheder, som på hver sin måde giver frihed & muligheder.
  Se hele rejsetippet
 • På cykeltur i det skønne Priorat ved Barcelona...

  (Bedømt af 9 personer)
  09.09.13: Frank
  Barcelona, Sitges og baglandet omkring Girona. Har efterhånden snuset til lidt af hvert i Catalonien. Senest har jeg imidlertid fået udvidet min horisont med det skønne Priorat (et storslået naturområde godt 130 kilometer sydvest for Barcelona).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Barcelona

Et af de mange billeder fra Sagrada Familia
Rejsetips indsendt af:
Mia
København
27. jan. 2009

Weekendtur til Barcelona. Shopping, sightseeing og fodbold.

Jeg gav min kæreste en tur til Barcelona i 30 års gave. Det har været en rigtig skøn tur. Det blev en kombineret shopping- og fodboldtur.
Et af de mange billeder fra Camp Nou.
Et af de mange billeder fra Camp Nou.

Shopping, sightseeing og fodbold

Jeg gav min kæreste en weekendtur til Barcelona i 30 års gave.Vi kombinerede det så der var lidt for os begge.En shoppingdag i de mange butikker rundt omkring i byen,især gaden Passeig de Gracia er en lang gade med den ene butik efter den anden,der er lidt for enhver smag.Samtidig oplever man den smukke arkitektur som man er omgivet af.Oplev også "La Rambla" der er fyldt med liv og mange forskellige slags mennesker.

Lørdag så vi en fodboldkamp på Camp Nou,vi havde ofret en del penge på pladserne,og de var over al forventning.Stemningen var helt perfekt.Selvom jeg ikke er den største fodboldfan var det bestemt en kæmpe oplevelse.Det var meget mere end bare fodbold for dem,meget interessant.

De sidste to dage brugte vi på at se byen,vi købte en "2 dages billet" til "Barcelonas turist bus"og i de to dage kunne vi så ellers stå af og på bussen som vi havde lyst,på den her måde fik vi set en hel masse. i det tempo vi havde lyst til.Blandt andet den super smukke "Sagrada Familia" som bare skal opleves.Det vil jeg mindes længe.Og vi skal klart tilbage og følge udviklingen i det smukke byggeri.

Det er en god ide og lave lidt research om rejsemålet inden man tager afsted,især når vi nu "kun" var på en forlænget weekend.Vi var godt rustet til at besøge Barcelona da vi tog afsted og det var bare helt fantastisk.
Vi fik oplevet så meget på så kort tid.Det kan varmt anbefales.

Kommentarer til rejsetips om Barcelona

Fodbold i Barca

04/01 2012 Ulla
Hej. Vil meget gerne overraske min pap søn med en tur til Barca og se fodbold, hvor meget kostede jeres tur?? Ved du om der er en hjemmeside hvor man kan købe hotel, fly og fodbold i een pakke....
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Barcelona

Hoteller i Barcelona
Rejser til Barcelona
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.