Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bilbao

 • Kærestetur til Bilbao

  (Bedømt af 1 person)
  03.05.12: Søren
  Fed stemning i byen, specielt ude foran tapas barene. Der drikkes vin (ca. 1,50 € for et glas) og spises simple tapas.
  Guggenheim museum er fedt, også for ikke kunst nørder, man får en håndholdt guide, hvor man taster nummer på det man ser/eller hvor man er, og får kommentarer, det spiller.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bilbao

El Expreso de la Robla
Rejsetips indsendt af:
Hans Lindegaard
Vedbæk
13. april 2011

El Expreso de la Robla

De fleste rejser til Spanien går sydpå, men prøv at besøge Baskerlandet. Vi kørte til Bilbao, hvor vi tog fire dage på et luksustog kaldet El Expreso de la Robla.
Det kører fra Bilbao til León retur på fire dage, og der er inkluderet sightseeing med guide, topersoners kupe med eget bad og toilet og alle måltider med drikkevarer.

Togturen er en oplevelse i sig selv, hvor man bliver forkælet af et meget servicevenligt personale. Man spiser morgenmad i toget, mens alle andre måltider indtages på udsøgte restauranter undervejs, og man befinder sig i den spanske region, der har den bedste kulinariske standard overhovedet.

Tag et par overnatninger i Bilbao og besøg Guggenheim Museet samt den gamle bydel. Det er rigtig hyggeligt, og priserne er ca. halvdelen af de danske. Man får et fantastisk godt indtryk af hele regionen, som både har en spændende geografi og historie.
Gaudis hus I León.
Gaudis hus I León.

León

Billedet viser en bygning i León, som er opført af den berømte arkitekt Gaudi. Huset har en stil, der er helt forskellig fra det, man kender i Barcelona. Ferien var en perfekt kombination af biltur og togtur. Undervejs til Bilbao kan man tage en eller to overnatninger alt efter temperament. To overnatninger kan anbefales, da det giver en afslappet tur. Desuden er overnatning og måltider både hyggelige og relativt billige i både Tyskland og Frankrig.
El Expreso de la Robla.
El Expreso de la Robla.

Guggenheim Museet.
Guggenheim Museet.

Kommentarer til rejsetippet om Bilbao

Pris

23/04 2011 Hanne Christensen
Det er ærgerligt, at nogle giver en fin beskrivelse - uden at oplyse en pris. Det er næppe uinteressant for de fleste. Derimod bliver folks rejseoplevelser uinteressante som ren læsning. Så altså: Oplys pris.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bilbao

Hoteller i Bilbao
Rejser til Bilbao
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/lesvos-aegte-graesk.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.