Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Bilbao

Et enkelt ord har på få årtier sat Bilbao på verdenskortet: Guggenheim. Kunstmuseet er tegnet af canadieren Frank Gehry, som også har tegnet Walt Disney Consert Hall i Los Angeles. Guggenheim-museet i Bilbao huser som sin navnesøster i New York en af verdens flotteste samlinger af moderne kunst.

Største seværdigheder

Museo Guggenheim

Museo Guggenheim er Bilbaos største seværdighed. Arkitekt Frank Gehrys mesterværk er lavet af kantede former, der er flettet ind i hinanden. Museumskomplekset ligger ved Nervionflodens bred og tidligere lå her et skibsværft.

Museets udstilling består af små skulpturelle installationer, fotosamlinger og moderne kunst af berømte og mindre kendte samtidskunstnere. Her er fx værker af Picasso, Klee, Kandinsky, Pollock, de Kooning, Lichtenstein og Miro.

Bilbaos gamle kvarter

Casco Viejo er Bilbaos ældste kvarter. Området er kendetegnet ved flotte femetagers boliger med balkon og farverige karnapper, der hænger ud over gaderne. Her ligger caféer, restauranter og butikker.

Det bedste sted begynde en gåtur i bydelen er på Plaza Arriaga uden for Teatro Arriaga.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til kaj forstaden Getxo eller i industihavnen i Santurtzi. De to havne ligger på hver sin side af Nervionfloden og der er ca. 10 km ind til bilbaos centrum.
Denne side er udskrevet d. 19. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/kangaroo-island/en-fantastisk-dyre-og-naturoplevelse-paa-kangaroo-island.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.