Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Cartagena

Cartagena er en smuk havneby i det sydøstlige Spanien og hovedstad i Murcia-regionen. Cartagena er egentlig en stor flådehavn men er hurtigt ved at blive et populært feriemål. På en solskinsdag kan det varmt anbefales at gå en tur langs havnen og sørg for at stoppe og få en forfriskning på en af de mange cafeer eller barer.

Største seværdigheder

Cartagenas arkæologiske museum

Cartagenas arkæologiske museum viser Cartagenas historie fra oldtiden og frem til i dag. Her er masser af udstillingsgenstande fra udgravninger i lokalområdet, fx fra det romerske teater og det religiøse Augusteum fra antikken, som er et af kun fem af sin art i verden.

Det romerske amfiteater

Det romerske amfiteater i Cartagena blev opdaget i 1987. Det stammer helt tilbage fra det 1. århundrede f.Kr. og er et af de flotteste i Spanien.

Santa Maria de Gràcia

Kirken Santa Maria de Gràcia stammer fra starten af det 18. århundrede. Det er en af de fineste bygninger i Cartagena og her er nogle flotte skulpturer af Salzillo.

Havn

Havn
Krydstogter til Cartagena lægger ved molen ved siden af lystbådehavnen. Herfra er der kun kort at gå ind til byens centrum.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/holland/amsterdam/amsterdam-for-alle-sanser-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.