Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Costa Blanca

En kør-selv-ferie til Costa Blanca er turkisblåt hav, den ene herlige sandstrand efter den anden og charmerende badebyer nær lysets by Alicante. Mærk friheden bag rattet og kør fx til byen Calpe og Santa Pola. Uanset hvad er du garanteret store oplevelser. Flyv til Alicante, lej en bil og kør på eventyr langs kystens mange herligheder. Vores store udvalg af ferieboliger er base for oplevelser i området. Bestil din kør-selv-ferie til Costa Blanca i dag.

Den hvide kyst

Velkommen til Costa Blanca

Calpe - Costa Blancas Gibraltar
Costa Blanca – Den hvide kyst – ligger nord og syd for Alicante midt på Spaniens østkyst. Rejser du til Costa Blanca finder du den ene herlige sandstrand efter den anden, der ligger mageligt ud til det turkisblå Middelhav. Her i de charmerende badebyer som fx Calpe og Santa Pola vil du straks vil føle dig hjemme, hvis du er på udkig efter en afslappende ferie i det solrige og milde spanske klima. Alicante er en prægtig storby, hvor det er en fornøjelse at slentre mellem palmerne på strandpromenaden Explanade de Espana. Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger bor du godt på Costa Blanca i Spanien.
 

Costas Blancas Gibraltar

Holder du ferie på Costa Blanca og rejser til feriestedet Calpe, kan du nyde de pragtfulde strande, det milde klima og strandpromenaden. Her i byen skinner solen over 300 dage om året. I Calpe spiser du også godt på de lokale fiskerestauranter, hvor du får serveret stegte fisk, paella og blæksprutter. Byens vartegn – forbjerget Penon de Ifach – rejser sig majestætisk fra havet i stil med Gibraltar længere nede sydpå. Gå en tur op på toppen og nyd en ferie med storslået udsigt over Calpe, Costa Blanca og Middelhavet.
Alicante

Den lysende by - Alicante

Himlen over Alicante er næsten altid lys og blå. Netop derfor døbte romerne byen Lucentum – den lysende by. I dag er Alicante en dejlig, stor havneby med brede alléer og grønne haver. Byen ligger foden af Benacantil-klippen med den dramatiske fæstning Santa Barbara. Rejser du til Alicante kan du nyde strandlivet, de mange fiskerestauranter og et mildt klima året rundt. Langs sandstranden kan du slentre ad strandpromenaden med de mange palmer og marinaen med lystyachter og indbydende fiskerestauranter.
Læs mere om Alicante
 

Santa Pola – Gran Vista

Rejser du til Santa Pola på Costa Blanca (21 km syd for Alicante) finder du det populære feriested Gran Vista, som er helt ideelt til børnefamilier. Gran Vista består af rækkehuse, der ligger knap 1.500 m fra Middelhavet. Her er også to dejlige swimmingpools med børnebassiner, to tennisbaner til fri afbenyttelse og minimarked med bistro. Feriestedet ligger i et stort aflukket område med frodige planter og bevoksning.

Billeje i Alicante

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Costa Blanca i Spanien. Du kan nemt og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Alicante

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Costa Blanca

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/river-kwai/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.