Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Alicante

Her kan du bestille dit fly til Alicante. Se prisoversigten herunder og vælg blandt de bedste priser på flyrejser til Alicante. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til Alicante lufthavn

Efter din rejse med fly til Alicante, lander du i Alicante Lufthavn (El Altet International Airport). Lufthavnen ligger 9 km. sydvest for Alicante centrum og 10 km. øst for Elche i Spanien. Alicante lufthavn er en lille velfungerende lufthavn, som håndterer ca. 9 mio. passager årligt. 

Alicante lufthavn i Costa Blanca

Navn: Aeropuerto de Alicante
Adresse: 03195 L'Altet, Alicante, Spanien
Tlf.:  +34 913 21 10 00
Website: www.alicante-airport.net
IATA kode: ALC
 
Flyvetider til Alicante:

København – Alicante: 3 timer og 20 minutter
Tidszone: (UTC +2)

Transport til og fra Alicante Lufthavn

Transport til og fra Alicante Lufthavn
Når du lander med fly til Alicante lufthavn har gode muligheder for transport ind til Alicante by. Der er ikke togforbindelse fra lufthavnen til centrum, men du har mulighed for tage bus, taxa eller leje en bil -  alle gode, velfungerende muligheder, der hurtigt transporterer dig fra lufthavnen og videre.

Med bus
Når du skal fra lufthavnen og ind til Alicante by, tager du bybussen C-6. Bussen har stoppested foran ankomsthallen, så det er let at finde den, når du først er ankommet til lufthavnen. Bussen har afgang fra lufthavnen ca. hvert 40. minut i dagtimerne. Turen tager ca. 40 minutter og koster ca. € 1,50.
Bus køreplan (på spansk)

Med taxi
Turen i taxa ind til Alicante er både hurtig og nem. Når du lander med dit fly i Alicante lufthavn holder taxaerne lige uden for ankomsthallen. Det tager 15-20 minutter at køre fra lufthavnen ind til byen og koster ca. € 20-22.  

Med udlejningsbil
Det er en god idé at bestille billeje i forbindelse med dit fly til Alicante. En udlejningsbil giver dig optimale muligheder for at udforske Alicante og Costa Blanca.

Find både billige fly til Alicante og billeje hos FDM travel. 

Fordele og ulemper ved Alicante lufthavn

Fordele: Der er gode parkeringsforhold og transportmuligheder fra Alicante lufthavn og ind mod byen.

Ulemper: Der er ikke mange faciliteter i lufthavnen, så det kan være kedeligt at vente her i mange timer. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Alicante?

Udsigt ud over Alicante
Rejser til Alicante - Bestiller du en billig flybillet til Alicante finder du et stort udbud af lækre hvide sandstrande, sightseeing, shopping og natteliv samt omgivelser med enestående naturoplevelser.
Billeje i Alicante - En lejebil giver dig frihed og fleksibilitet til at tage på udflugter og opleve endnu mere af Alicante og Costa Blanca i din ferie.
Ferieboliger i Alicante - Find den rette feriebolig, når du skal overnatte i Alicante. Om du vil have en flot udsigt, kort afstand til byen eller fredelige omgivelser er op til dig.

Læs mere om rejser til Alicante


Rejser til Alicante
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/khao-lak/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.