Fakta

 • Strand 1,5 km
  Strand
  1,5 km
 • Centrum 2,5 km
  Centrum
  2,5 km
 • Indkøb 200 m
  Indkøb
  200 m
 • Parkering
  Parkering
 • Udendørs swimmingpool
  Udendørs swimmingpool
 • Børnepool
  Børnepool
 • Hamburg 2.335 km
  Hamburg
  2.335 km
 • Lufthavn Alicante 17 km
  Lufthavn
  Alicante 17 km
 • Tennisbane
  Tennisbane
 • TV på værelset
  TV på værelset
 • Køkkenniche
  Køkkenniche
 • Køleskab
  Køleskab
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse
 • WiFi på værelset
  WiFi på værelset
 • Familieferie
  Familieferie

Læs mere om

Gran Vista, Costa Blanca

Spansk feriestemning ved Alicante

Flot og velholdt feriested med udsigt over havet i skønne omgivelser, helt ideelt for familier. Ligger ved en af Europas bedste sandstrande.

Udsigt over havet og mod Alicante

Santa Pola, som er en mindre ferieby, ligger 21 km syd for Alicante. Her ligger Gran Vista i et større aflukket område med mere end 25.000 m2 velholdt og frodig beplantning, som er udlagt til fællesområde. Gran Vista består af rækkehuse, knap 1.500 m fra havet, og har to dejlige swimmingpools med børnebassiner, to tennisbaner til fri afbenyttelse, legeplads og minimarked med bistro.

I nærheden er der flere restauranter, barer og butikker, og der er marked to gange om ugen.

Alicante er en dejlig, stor havneby med brede alleer og grønne haver for foden af Benacantil-højen, på hvis top I finder vartegnet fæstningen Santa Bárbar. Byen er kendt for sine mange fiskerestauranter og et mildt klima året rundt, og på trods af en del turister har Alicante bevaret sin charmerende karakter. Langs sandstranden og de herlige klitter, der er mere end 7 km lange, kan I slentre ad strandpromenaden med de mange palmer. Stranden er kendt som en af Europas bedste sandstrande, og her er afsnit for såvel naturister som familier.

TIP
Benyt jer af det lille tog, der har stoppested kun 2 minutters gang fra Gran Vista, og mellem kl. 10-14 og 15-23 kører det både til stranden og til byen.
Der går desuden også bus udenfor Gran Vista.
 

Priseksempler (i udvalgte perioder)

Boligtyper

Rækkehus/lejlighed til 2 personer

Husene/lejlighederne, der er i et eller to plan, har opholdsstue med køkkenniche, tv, badeværelse, vaskemaskine og mindst en terrasse og en balkon. Soveværelse med to sovepladser. Ca. 60-70 m2.

Rækkehus til 4 personer

Husene, der er i to eller tre plan, har opholdsstue med køkkenniche, tv, badeværelse, vaskemaskine og mindst en terrasse og en balkon. To soveværelser med hver to sovepladser. Ca. 75 m2.

Rækkehus til 6 personer

Husene, der er i to eller tre plan, har opholdsstue med køkkenniche, tv, badeværelse, vaskemaskine og mindst en terrasse og en balkon. Tre soveværelser med hver to sovepladser. Ca. 97 m2.

Noter

Prisen inkluderer:

Linned. (et skift per uge). El i perioden fra 23.4-22.10.17.

Skal betales på stedet:

Depositum 100 € (kontant). El indtil 22.4 og efter 22.10.17 ca. 21 cent pr. kWh. Slutrengøring 45/50/55 €. Turistafgift. Nøgleudlevering efter kl.22 på REPSOL tankstationen 10 €.

Eventuelle ekstra udgifter:

Håndklæder medbringes eller lejes 3 € pr. person pr. skift - skal forudbestilles. Badehåndklæder til swimmingpool eller strand medbringes eller lejes 3 € pr. person pr. skift. Aircondition ca 0,21 € per KWh, ikke i alle boliger. WiFi. Barneseng 12 € pr. uge - skal forudbestilles. Ekstra seng 35€ pr. uge kun på forespørgsel/ skal forudbestilles. 1 Højstol 4 € pr. uge. Skal forudbestilles.

Bemærkninger:

Ingen husdyr tilladt. Køkken SKAL rengøres, uanset om slutrengøring er inkluderet eller ej. Ligesom opvaskemaskine, skraldespand i køkken og bad skal tømmes. Håndklæder medbringes eller lejes 3 € per person.

Start nu! Det er let at bestille Gran Vista


Minimun 5 nætter dog
17. juni - 29. juli samt 19. august - 2. september 2017 min. 7 nætter.

29. juli - 19. august 2017 kun ugelejemål lørdag-lørdag.
 

Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: AALCGRVI

Eksempel på bolig
Eksempel på bolig
Eksempel på bolig
Eksempel på bolig
Eksempel på bolig
Eksempel på bolig
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/british-columbia/et-oerkenomraade-i-canada-nkmip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.