Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa Blanca

 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Vandretur på Cabo de San Antonio ved Javea

  (Bedømt af 6 personer)
  11.01.13: Trine
  På vejen mellem Denia og Javea på Costa Blanca ligger Kap San Antonio. Her er der flotte udsigter over Middelhavet og Javea, men der er også en fantastisk lille gåtur fra klippen og ned til Javea-havn og tilbage igen. Slut af med tapas i den gamle by i Javea.
  Se hele rejsetippet
 • Spanien - Torrevieja

  (Bedømt af 2 personer)
  30.08.12: Hanne Boye
  Ingen tvivl om at der sagtens kan rejses til Torrevieja i Spanien om vinteren. I december md er dags temp. ca 18-20 gr. Vi har en lejlighed i Torrevieja, og det er bestemt ikke i turist området, så ro, fred og stilhed er nøgle ordet for dette skønne område med hvide sandstrande og/eller klippestrand.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Costa Blanca

Viktor og Tobias nyder kanonen og udsigten i Denia
Rejsetips indsendt af:
Merete Woetmann Olsen
Horsens
22. april 2010

Spansk stemning omkring Costa Blanca

Mit tip handler om, hvor man skal tage hen, hvis man vil opleve rigtig spansk stemning på sin badeferie til Costa Blanca.
Drengene venter på de vilde tyre i gaden- dog stod vi på den rigtige side af hegnet.
Drengene venter på de vilde tyre i gaden- dog stod vi på den rigtige side af hegnet.

Masser af udflugtsmuligheder

Mange danske har prøvet en ferietur til den spanske turistmekka- Costa Blanca. Der er masser af sol og hvide sandstrande. Alle, der har været der, kender også de traditionelle udflugtsmål som f.eks. den store dyrepark i benidorm. Men jeg vil gerne gøre lidt reklame for, at man også gør sig selv den tjeneste at opsøge nogle af de mere autentiske spanske bysamfund.

Prøv f.eks. at køre en tur til den mindre by Orihuela- ikke så langt fra Torrevieja. Her der der ægte spansk stemning. Hvis man oven i købet kommer midt i juli kan man opleve deres årlige festival, hvor man mindes de kristnes kamp mod maurerne. En oplevelse for sig- og især for de små drenge, der er vilde med sværd og riddertiden.

Vi kan også anbefale kystbyen Denia (imellem Alicante og Valencia), hvor der dog er turister, men ikke så mange danskere. Her er en stor borg med en dejlig udsigt. Køreturen ind over bjergene fra Denia til Jávea er rigtig smuk og Jávea er en anden rigtig fin kystby, hvor man kan nyde udsigten og god spansk mad på de fine restauranter. Under vores ophold i Denia var vi også med til deres årlige tyreløb, hvor de lukker tyrene løs i gaderne- dog er gaderne forsvarligt indhegnet, så kun de mest vovede bevæger sig indenfor.

Har man god tid, så er de store byer Valencia og Alicante absolut også et besøg værd. Eller måske en afstikker til den lille bjergby Biar- der kommer ikke mange turister og der er ægte spansk siesta-stemning i de øde, men meget pittoreske gader. Vi tog også ungerne med til den store palmeplantage i Elche. Her fik de en dejlig tur rundt i et lille tog. Alt i alt en meget oplevelsesrig ferie i et område, som tid kun bliver forbundet med strandliv. Men hvis man er mere til de kulturelle og naturmæssige oplevelser, er der en del muligheder for gode steder, der er absolut et besøg værd.

Aktiviteter
Udflugter

Kommentarer til rejsetips om Costa Blanca

Haha

29/03 2014 Viktor
Haha, jeg er viktor i den blå skjorte😃

besøg vingårde

03/11 2012 inger madsen
jeg har lige opdaget denne gode side da jeg ledte efter en eller flere vingårde som man kan besøge. jeg bor ved torrevieja. er der mon nogen som har prøvet eller kender til en vingård.? v.h. inger

Tak for tippet

27/08 2010 Tina
Synes det har været svært at finde noget omkring Denia, så tak for tippet til når vi nu selv rejser dertil om ikke så længe.

Jeg vil også til Spanien

27/05 2010 Tobias
Jeg vil også til Spanien på ferie! Hilsen Tobias

Godt tip

21/05 2010 Sune Andersen
Et rigtigt godt tip med mange gode ideer. Vi blev inspireret til vores snarlige ferie til Alicante, så vi siger mange tak for tippet. Vh. Iben og Sune, Esbjerg
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser
til Costa Blanca

Ferieboliger på Costa Blanca
Rejser til Costa Blanca
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/setesdalen-norge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.