Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa Brava

Læs mere om rejser til Costa Brava

Costa Brava - "Den vilde kyst"
Rejsetips indsendt af:
Andersen
Kolding
27. jan. 2011

Costa Brava - "Den vilde kyst"

Costa Brava er på trods af den forholdsmæssigt lange køretur vores absolut foretrukne kør-selv rejsemål. Med bil har man her chancen for ubeskrivelige lækre små vige, med det reneste vand og sand, og masser af flotte fisk, som ungerne kan snorkle rundt efter.
Uanset hvor vi befinder os på Costa Brava, skal vi især køre turen fra Sant Feliu De Guixols til Tossa de Mar. Inden vi starter, fylder vi bilen op med badedyr, strandmåtter, køletasker med frokost og drikkevarer m.v. - og så er det bare afsted. Denne vej (GI 682) som snor sig højt over kysten, frembringer den ene storslåede udsigt efter den anden.

Husk at tage jer god tid, for vejen svinger meget, og der er mange vigepladser, hvor man kan holde ind og fotografere. Men det bedste er de mange små vige, man kan se oppe fra vejen. Vær ikke bange for at dreje fra undervejs og søg ned ad mod vandet, - det kan mange gange være en snørklet omgang, men man bliver belønnet, når man først når derned. Her er ikke mange badegæster i forhold til de store strande omkring turistcentrene, og man kan få sig nogle fredelige timer med plads til leg med børnene og nyde sin medbragte frokost. Prøv f.eks. Rosamar der ligger ved bebyggelsen Canyet de Mar ca. halvvejs på ruten, her drejer man til venstre ved Urbanization Rosamar, og kører ca. 500 m. nedad vejen, hvor man kommer til en lille jord-parkeringsplads. Stil bilen her og gå de sidste 200 meter til stranden. Her er god plads og endda en bruser. Men prøv selv - de små vige kommer som perler på en snor undervejs, og lige pludselig har i fundet jeres helt egen lille "private" vig, som i garanteret vil søge tilbage til, næste gang i er på disse kanter.

Personligt foretrækker vi at bo omkring Platja d'aro og Palamos, da baglandet imellem disse byer er grønt og bakket. Og præcis imellem disse byer findes der også skønne strande som Cala Rovira og Cala Gogo nord for Platja d'aro samt ikke mindst Sa Conga stranden lige syd for Platja d'aro.
Go' fornøjelse.

Transport
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser
til Costa Brava

Hoteller i Costa Brava
Rejser til Costa Brava
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.