Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Costa del Azahar

Rejs til det pragtfulde kystområde Costa del Azahar, der ligger mellem Valencia og Vinaros på Spaniens østkyst. Området har taget navn efter de mange appelsin-plantager. Her finder du en afvekslende natur med alt fra skønne strande, stejle klipper til grønne bakker, der indbyder til masser af aktiviteter.


Blomstrende appelsintræer og pragtfulde sandstrande

Den populære badeby, Peniscola
Costa del Azahar har fået sit navn efter de blomstrende appelsintræer, der gror langs den smukke kyststrækning nord for Valencia. Rejser du til Costa del Azahar kan du bade dagen lang og slappe af ved de pragtfulde sandstrande, der ligger ud til det turkisblå Middelhav. Du kan også besøge nogle af de mange små fiskersamfund og badebyer eller tage en tur til Valencia, Spaniens ukendte storbyperle.
 

Peniscola - en populær badeby

Peniscola er en lækker badeby, der ligger smukt på en klippehalvø i Middelhavet, 172 km nord for Valencia. Borgen dominerer klippehalvøen med smalle brostensbelagte gader og hvidkalkede huse – smukt som et postkort, men også kommerciel.

I Peniscola løber strandpromenaden Paseo Marítimo helt til nabobyen Benicarló. Det er en behagelig gåtur under de mange palmer med udsigt til stranden og Middelhavet - og så er der masse af steder du kan slukke tørsten og nyde et godt måltid.

I baglandet står bjerglandskabet med de spredte pinjer, oliventræer, appelsin- og citronlunde står i skarp kontrast til de blå nuancer, der dominerer i horisonten.
Costa del Azahars kyststrækning

Costa del Azahars smukke sandstrande

De kilometerlange gyldne sandstrande lokker mange rejsende til Costa del Azahar. Det er især Benicàssim, der strækker sig 6 kilometer langs kysten, der har været et populært ferieområde for soldyrkere, vandhunde og velhavende familier fra Valéncia

 

Feriebyen Alcossebre

Alcossebre er for dig, der elsker badeferie ved smukke, hvide sandstrande. Rejser du til Alcossebre finder du også en hyggelig by med en havn og smalle gyder med restauranter. På toppen af bjerget bag byen ligger Xivert-borgen. Nord for byen er der et naturskønt område med vandrestier og langs kysten er der klipper med små vige.
Maestrazgo

Aktiviteter ved Costa del Azahar

Du kommer bestemt ikke til at kede dig på din rejse til Costa del Azahar. Langs strandene er der alle former for vandsportsaktiviteter fra vandski, kajak, lystbådssejlads til dykning.

Columbretes øerne ca. 50 km fra kysten er et oplagt udflugtsmål, hvis du ønsker at dykke. Undervandslivet er helt fantastisk, men øernes flora og fauna er også unik.

Rejser du med børn, så vil vandparken, Aquarma være et sikkert hit.

 

Maestrazgo - i bjergene hersker roen

Inde i baglandet ligger appelsin, citron og figenplantagerne for foden bjergene. Maestrazgo er et vildt og skønt bjergområde nordvest for Valéncia. Besøg de små bjerglandsbyer - eller hvad med en vandretur i naturen og nyd roen, der står i skarp kontrast til den travle kyst.
Valencia - Spaniens ukendte perle

Valencia - Spaniens ukendte perle

Valencia er en perle af en storby, der ufortjent lever lidt i skyggen af Madrid og Barcelona. I Valencia kan du fx nyde den originale paella eller slentre rundt på Mercado Central, der er et af de største og smukkeste indendørs fødevaremarkeder i Spanien.

Rejser du til Valencia må du heller ikke snyde dig selv for et besøg i superattraktionen Ciudad de las Artes y las Ciencias – Kunstarternes og videnskabernes by. Byen er en sand tour de force i nyskabende og udfordrende arkitektur – tag fx på eventyr i det kæmpemæssige akvarium og eksperimentarium. Valencia byder også på sandstrande og Middelhav, hvis du trænger til et afslappende break.
Læs mere om Valencia

Billeje på Costa del Azahar

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Costa del Azahar i Spanien. Du flyver sikkert til Barcelona eller Valencia, hvis du skal holde ferie ved Costa del Azahar. Der er mellem 1-2½ times kørsel. Lejer du bilen, så den står klar til dig i lufthavnen, kommer du hurtigt videre og sparer pengene til transfer til hotellet. Du kan nemt og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil på Costa del Azahar
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.