Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

All inclusive på Costa del Sol

Tag til Costa del Sol på All inclusive ferie, hvor det meste er betalt på forhånd. Så kan du og din familie koncentrerer jeg om at nyde ferien og slappe af. FDM travel har udvalgt hoteller og ferieboliger på Costa del Sol med All inclusive.

Hoteller med All inclusive på Costa del Sol

 • Benalmadena Costa

  Hotel Playabonita

  Playabonita Hotel er et herligt familiehotel med egen strand og masser af aktiviteter i Benalmadena på Costa del Sol. Fra alle værelser er der en skøn udsigt over havet.
 • Benalmadena Costa

  Hotel Torrequebrada

  Flot hotel med casino, Fortuna Nightclub, wellness samt gode restauranter. Hotellet er også perfekt til børnefamilier med miniklub og masser af aktiviteter for små og store Kun få km fra Torremolinos. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Estepona

  Hotel Iberostar Costa del Sol

  Midt imellem Estepona og Puerto Banus ligger Hotel Iberostar Costa del Sol med 265 værelser direkte ved havet. Det er en en skøn oase, og perfekt for en skøn ferie for hele familien med masser af aktiviteter.
 • Fuengirola

  Hotel Las Palmeras

  Hotel Las Palmeras er et stort, ældre hotel, der ligger på strandpromenaden og lige overfor marinaen i Fuengirola med masser af liv døgnet rundt. Perfekt til familien, der ønsker en ferie fyldt med aktiviteter.
 • Fuengirola

  Nuria Sol

  Nuria Sol er et dejligt feriested for familier i Los Boliches i Fuengirola på Costa del Sol tæt på en af de bedste, hvide sandstrande og med alt indenfor gåafstand. Nem adgang med tog fra lufthavnen (20 min.).
 • Benalmadena Costa

  Hotel Holiday Polynesia

  På Holiday Polynesia føler I jer hensat til en Stillehavsø med fuglekvidder fra de store volierer, og restauranterne serverer retter fra Polynesien. I strandklubben er der ni temapools og utallige aktiviteter for både børn og voksne, som I bare må prøve. Mulighed for at tilkøbe All inclusive. Masser af sportsaktiviteter for små og store.
 • Benalmadena Costa

  Hotel Holiday Palace

  Holiday Palace ligger tæt ved stranden og har alt hvad der skal til for at gøre en ferie perfekt: strandklub med 9 swimmingpools, restauranter, barer, spacenter med fitnessrum, miniklub og aftenunderholdning.
Denne side er udskrevet d. 2. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/milford-sound/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.