Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa del Sol

Læs mere om rejser til Costa del Sol

Costa del Sol - Hotel PlayaBonita
Rejsetips indsendt af:
Susanne Sandersen Hansen
Smørum
29. juli 2009

Costa del Sol - Hotel PlayaBonita

Skal I til Costa del Sol kan vi anbefale hotel PlayaBonita i Benalmadena.

Skal I til Costa del Sol kan vi anbefale hotel PlayaBonita i Benalmadena gennem FDM. Super billigt og dejlig mad. Hotellet er særdeles egnet til børnefamilier og der er både en lækker strand lige udenfor hoteldøren samt en dejlig ren pool med livredder. Helt perfekt alt i alt. Selve byen med den gode havn er også rigtig hyggelig og derfra går der bådture ud for at finde delfiner. Krokodilleparken er absolut også et besøg værd - meget interressant.

Overnatninger
Hotelophold

Kommentarer til rejsetips om Costa del Sol

Tjaaa.

13/08 2009 Camilla Larsen
Tjaaaaa.... Min familie og jeg er netop vendt hjem fra to uger på dette hotel. Må give den forrige skribent ret..... Man må absolut INTET i poolen.... Vores børn var også meget skuffet over, at de ikke måtte medbringe deres badedyr m.m. ved poolen. Øv. Og ja, stranden er okay, men med vældige store bølger og stærk strøm. Min mand skar desuden sin fod voldsomt, på en af de mange kæmpe sten/klipper under vandet....ikke så heldigt. Vi havde heldigvis kun taget halvpension, og ikke all inclusive....gudskelov for det. Maden var så ensformigt, at selv mine børn fik kvalme, når vi nærmede os restauranten.....Konstant burgere, pølser og pizza..... ellers fisk og ost....Og det kørte de så med i to uger....selve buffeten havde et utroligt ringe udvalg, og det blev nærmst en joke hver aften, når vi forskellige danskere mødtes ved maden. Tjenerne var ikke til, at slå et smil af.....Ikke den stemning man ønsker, når man er på ferie med børn. Men har man lejet bil, hvilket er nødvendigt, så er der uendelige muligheder for oplevelser i området..... Costa del Sol er et fantastisk sted, og så har det solgaranti.....Skønt. :o)

Ikke helt enig....

29/07 2009 Vibeke S
Et langt stykke hen ad vejen er vi forholdsvis enige, men jeg er af den holdning at hotellet IKKE er særligt børnevenligt. Ja, der er livredder ved poolen, men til gengæld må man overhovedet ingenting. Du må IKKE spille bold, og IKKE bruge luftmadras. Mine unger var noget skuffede, og synes at livredderen var MEGET skrap! Stranden var fin, men lidt "farlig" da der ofte var store bølger.... All inclusive konceptet er dejligt, men der var for lidt variation i udbuddet - specielt virkede aftensmaden lidt som en kopi af frokost menu'en. Der manglede ofte opfyldning og (efter min mening) var der for lidt friske grøntsager. MEN ja, det var billigt og med "kun" en uges ferie på hotellet, så går det an :o)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller på Costa del Sol
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sydneys-maaske-bedste-udsigtspunkt-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.