Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa del Sol

Læs mere om rejser til Costa del Sol

Burriana Playa
Rejsetips indsendt af:
Lars Jeppesen
Struer
15. okt. 2008

Costa Del Sol på egen hånd

Flybilletter fra Hamborg og lejlighed i byen Nerja blev bestilt i foråret via internettet. Nerja, en middelstor by ca 50 km nord for Malaga.
Et udvalg af forskellige tapas
Et udvalg af forskellige tapas

September, en god måned at besøge Costa Del Sol.

Vi havde valgt vores første rejse til Costa Del Sol i begyndelsen af september måned pga vejret. Temperaturen er på det tidspunkt mellem 25 og 30´, og turisttilstrømningen er moderat i netop denne måned.
Ankommet til Malaga Lufthavn tog vi toget til hovedbanegården i Malaga. Herfra videre med rutebil. Halvanden time senere ankom vi til Nerja, en levende og charmerende by med stemning. Når tiden ikke blev brugt ved de indbydende og flotte badestrande, kunne vi trave rundt i byen, hvor der findes et varieret udvalg af spændende butikker. Tidligt på aftenen kan man tage på bar og få en drink og tapas, inden man fortsætter på restaurant. Nerja har nemlig flere spændende spisesteder af god standard. Nævnes kan Restaurant Alfonzo, som ligger på klipperne under Balcon de Europe, et berømt turistmål og et yndet samlingssted blandt gamle og unge. Maden og betjeningen her er uovertruffen til rimelige priser.
14 dage senere gik turen nordpå mod det efterårskolde Danmark. Vi nåede ikke at se så meget af området, da byen og strandene havde alt, hvad vi søgte af fred og idyl.

Kommentarer til rejsetips om Costa del Sol

En lille perle

30/07 2009 Gitte Simonsen
Nerja er en skøn by hvor det ikke vrimler med festglade unge mennesker, men hvor man kan få en dejlig familieferie. Vi var 3 voksne og 3 børn som havde en dejlig uge i Nerja i juli 2009. Vi havde lejet en bil i 3 dage og fik også set Nerja Caves, en fantastisk drypstenshule nær ved Nerja by. En dag tog vi til Granada og så Alhambra. Et maurisk slot som er utroligt smukt. En lille by som hedder Frigiliana fik vi også besøgt. Der er mange dejlige strande i Nerja. Byen har hyggelige smalle gader med smukke hvide huse med smedejernsgitre for vinduerne, og restauranterne har lækre fiskeretter. Kan varmt anbefales!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller på Costa del Sol
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/syrien/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.