Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa del Sol

Læs mere om rejser til Costa del Sol

Rejsetips indsendt af:
Marianne Kristensen
Randers
25. juli 2009

Costa del Sol - Tag toget og spar tid og penge!

Spar på udgifterne til udlejningsbilen, udgifterne til parkering og problemerne med at finde parkeringspladser på den stærkt trafikerede strækning mellem byerne på Costa del Sol.
Togstationen i Torremuelle
Togstationen i Torremuelle

Skulle vi leje en bil eller tage toget?

Vi vidste at vi blot skulle henvende os i hotelreceptionen, hvis vi ville leje en bil og det talte vi en del om de første par dage. Men bagerst i håndbogen "Turen går til Sydspanien" kunne jeg se at der gik tog mellem byerne på sol-kysten.Så vi spurgte om vej til stationen i receptionen og fik at vide at den lå tæt på hotellet.
Så en morgen smuttede vi over den stærkt trafikerede vej over for hotellet og gik op ad en stejl villavej. Her lå stationen med 2 spor. Det ene spor gik fra Malaga mod Fuengirola og det andet gik modsat.
På perronen stod en billetautomat. Det stod på spansk men vi kunne skifte til Engelsk. Vi bestilte nemt og hurtigt 3 billetter til Arroyo de la Miel og betalte med Visa. Så vi behøvede ikke engang at have euro-mønter på os. Toget gik med 30 minutters intervaller og da det kom, blev vi glædeligt overraskede. Det var et moderne tog med air-condition (hvilket var nødvendigt i den varme). Lynhurtigt var vi fremme og kun 1 km fra stationen fandt vi svævebanen med cabinevogne der kunne fragte os op på bjerget hvor vi så ørne. En anden dag gik vi fra stationen i Arroyo de la Miel til Selwo Marina hvor vi så delfin- og søløveshow. En attraktion der er værd at se.
Anden sidste dag i ferien tog vi toget til Malaga hvor stationen ligger meget centralt. Det tog 30 minutter. Den sidste dag i ferien tillod vi os at tage toget i stedet for taxa til lufthavnen. Den første dag havde taxaen nemlig kostet os 30 euro fra lufthavnen til Torremulle. De 3 billetter til toget kostede sammenlagt under 5 euro.

Transport
Togrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller på Costa del Sol
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.