Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Familieferie på Costa del Sol

Rejser du med børn til Costa del Sol, kan det være en rigtig god ide at vælge et familiehotel. På familiehotellerne er der ofte børnepool, legeområde og flere aktiviteter for små og store børn. FDM travel har samlet et udvalg af familiehoteller på Costa del Sol med fokus på børnefamilier.

Costa del Sol - familiehoteller

 • Benalmadena Costa

  Hotel Playabonita

  Playabonita Hotel er et herligt familiehotel med egen strand og masser af aktiviteter i Benalmadena på Costa del Sol. Fra alle værelser er der en skøn udsigt over havet.
 • Benalmadena Costa

  Hotel Torrequebrada

  Flot hotel med casino, Fortuna Nightclub, wellness samt gode restauranter. Hotellet er også perfekt til børnefamilier med miniklub og masser af aktiviteter for små og store Kun få km fra Torremolinos. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Vistamar Aparthotel
  Benalmadena Costa

  Vistamar Aparthotel

  Vista Mar betyder udsigt mod havet, og det er et herligt feriested, der ligger lidt oppe i højderne i det hyggelige Benalmadena Costa. Brug den lange strandpromenade til at besøge fiskerestauranterne i bydelen la Carihuela eller den flotte marina i Benalmadena.
 • Torremolinos

  Bajondillo

  Bajondillo er et godt tilbud til både familier og par. Det ældre men yderst populære hotel har en hyggelig atmosfære, og det ligger i centrum på strandpromenaden og lige ud til havet. Lejlighederne er enkle, men funtionelt indrettede, og alle har skøn udsigt over havet.
 •  
  Torremolinos

  Pierre & Vacances Torremolinos Stella Polaris

  Pierre & Vacances Torremolinos Stella Polaris er et dejligt familiehotel tæt på havet og med fantastisk beliggenhed med udsigt over havet og i gåafstand til alt i Torremolinos. Hotellet får fantastiske anmeldelser på TripAdvisor
 • Marbella

  Hotel Marbella Playa

  Skønt familiehotel ved stranden i udkanten af Marbella. Gode golfbaner er der mange af, lækker strand, høj standard, masser af aktiviteter og fortræffelig mad. En sikker vinder til en god ferie for livsnydere i alle aldre!
 • Estepona

  Hotel Iberostar Costa del Sol

  Midt imellem Estepona og Puerto Banus ligger Hotel Iberostar Costa del Sol med 265 værelser direkte ved havet. Det er en en skøn oase, og perfekt for en skøn ferie for hele familien med masser af aktiviteter.
 • Torremolinos

  Gran Hotel Blue Sea Cervantes

  Gran Hotel Blue Sea Cervantes er et flot hotel, der ligger centralt i Torremolinos og med kort afstand til stranden.
 • Fuengirola

  Hotel Las Palmeras

  Hotel Las Palmeras er et stort, ældre hotel, der ligger på strandpromenaden og lige overfor marinaen i Fuengirola med masser af liv døgnet rundt. Perfekt til familien, der ønsker en ferie fyldt med aktiviteter.
 • Fuengirola

  Nuria Sol

  Nuria Sol er et dejligt feriested for familier i Los Boliches i Fuengirola på Costa del Sol tæt på en af de bedste, hvide sandstrande og med alt indenfor gåafstand. Nem adgang med tog fra lufthavnen (20 min.).
 • Estepona

  Atalaya Park Golf & Holiday Resort

  Atalaya Park Golf & Holiday Resort i Estepona er et dejligt hotel, et Eldorado for familier og sportsglade lige på stranden og med to golfbaner, vandsportscenter, hele seks swimmingpools og masser af aktiviteter for alle.
 • Benalmadena Costa

  Hotel Holiday Palace

  Holiday Palace ligger tæt ved stranden og har alt hvad der skal til for at gøre en ferie perfekt: strandklub med 9 swimmingpools, restauranter, barer, spacenter med fitnessrum, miniklub og aftenunderholdning.
Denne side er udskrevet d. 3. december 2016 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.