Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Fuengirola

 • Mijas

  (Bedømt af 4 personer)
  14.10.12: Lucille Rem
  Mijas er en fantastisk lille bjerglandsby.
  Selve byen kaldes også den hvide by.
  Den ligger ikke meget mere end 15 min kørsel fra Figuenrola, så har man ikke bil er det bestemt også overkommeligt at komme dertil med taxa.
  Se hele rejsetippet
 • En hengemt perle i bjergene

  (Bedømt af 4 personer)
  14.07.11: Tomas Riegels-Jørgensen
  Er du i Fuengirola, Malaga området, og er du til lækker mad og charmerende omgivelser må du simpelthen besøge denne perle af en restaurant. Maden er spansk-libanesisk og ekstremt god og veltillavet.
  Se hele rejsetippet
 • Strålende oplevelse i Andalusien

  (Bedømt af 5 personer)
  04.04.11: Simon Mikkelsen
  Vi var en uge i Andalusien, 25 km fra Malaga fra den 26.3 til 2/4. Vi boede på Hotel Fuengirola Beach, hvilket var en positiv oplevelse.
  Se hele rejsetippet
Fuengirola - Lej bilen i lufthavnen
Rejsetips indsendt af:
Silkeborg
16. juli 2011

Fuengirola - Lej bilen i lufthavnen

Hvis du bor i lejlighed langs kysten syd for Malaga, herunder Fuengirola, så er der en rigtig stor chance for, at du bor højt - sikkert med en flot udsigt over kysten og vandet, men også med forholdsvist lang vej at gå eller køre til både strand, centrum og indkøb.
Det er ret nemt at tage toget fra Malaga lufthavn og sydpå, og bor du tæt på hhv. vand, centrum og indkøb, så kan denne løsning helt klart anbefales.

For mange vil det dog klart kunne svare sig at leje en bil hele ugen, så man har let ved at købe ind - vi blev også selv meget glade for at have den, når vi skulle til stranden.

Vi sprang selv billejen over i lufthavnen, da vi ankom lørdag, men indså allerede samme dag, at det var en fejl. Denne fejl blev yderligere tydelig, da vi søndag formiddag forsøgte at leje en bil, men måtte konstatere, at dette ikke er muligt i Fuengirola om søndagen. Så skulle vi have taget toget tilbage til Malaga lufthavn.

Med andre ord. Det kan klart anbefales at forudbestille sin leje-bil hjemmefra til afhentning i Billund lufthavn, hvis du skal bo i lejlighed blot en kort strækning fra strand eller centrum i byerne syd for Malaga. Især hvis du ankommer om lørdagen.

Vi fandt selv ud af, at der i Fuengirola (ved stranden) ligger en dansk bil-udlejning, Helle Hollis, med hovedkontor hos en af Silkeborgs førende bil-forhandlere, Holger Helle.
Denne udlejning kan klart anbefales.

God ferie

Transport
Billeje

Kommentarer til rejsetippet om Fuengirola

Kan ikke huske prisen

30/11 2011 Jacob Nielsen
Hej Jos

Jeg må desværre melde pas på den pris, som vi betalte for bilen, da vi var en tur i Malaga. Som nævnt lejede vi bilen hos Helle Hollis, hvilket jeg klart kan anbefale, men prisen afhænger naturligvis meget af både, hvilken bil man bestiller, hvor længe man har den - samt formentlig også i høj grad af, hvilken tid af året man rejser på. Så selvom jeg gerne ville oplyse dig om prisen, hvis jeg kunne finde den, så tvivler jeg nu på, at det er en information, som vil være relevant.

I mit indlæg forholder jeg mig ikke umiddelbart til prisen på bil-lejen. Men som jeg også nævner i indlægget, så begik vi selv den fejl at vente med at leje en bil til om mandagen (da der var lukket alle steder om søndagen).
Heldigvis fandt vi ud af, at Helle Hollis også havde et kontor lokalt i Fuengirola. Det gav for en stor tryghed, at vi vidste, at der stod en solid dansk bilhandler bagved forretningen, og at vi kunne kommunikere med dem på dansk, hvis behovet skulle opstå. At vi så selv kommer fra Silkeborg egnen og kender til Holger Helle Autos gjorde os naturligvis endnu mere trygge ved situationen.
Jeg vil også gerne tilføje, at de penge, som vi i første omgang sparede ved ikke at leje bilen fra ankomst til afrejse - dem brugte vi fuldt ud på taxa-regninger de første par dage i stedet.

Umiddelbart synes jeg dog at 841 kr. for en bil i 22 dage lyder så billigt, at jeg nok ville tjekke leje-aftalen lidt ekstra... Skal i f.eks. betale ekstra pr. kørte km.? Prisen kan selvfølgelig også hænge sammen med, at i måske rejser på et meget "lav-sæson" tidspunkt. Men de priser, som jeg umiddelbart kan finde for en bil i 22 dage, ligger på ca. det 3-dobbelte.
Nu skal jeg jo passe lidt på ikke at komme til at lyde som en ekspert på området... Jeg har trods alt kun været i Malaga den ene gang. Men husk altid at medbringe din sunde fornuft, når du f.eks. lejer bil i udlandet. Man kan hurtigt blive snydt.

God tur til Malaga.
Vh. Jacob

bil udlejning

29/11 2011 jos beelen
hej
nu har du ikke sagt hvad priser er på din bil ,
jeg har lejet en bil 22 dager i malaga lufthavn
pris 841 Kr .
jeg ville gern hører fra dig .. så kan vi se din pris
hej
jos
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol


Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.