Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Fuengirola

 • Mijas

  (Bedømt af 4 personer)
  14.10.12: Lucille Rem
  Mijas er en fantastisk lille bjerglandsby.
  Selve byen kaldes også den hvide by.
  Den ligger ikke meget mere end 15 min kørsel fra Figuenrola, så har man ikke bil er det bestemt også overkommeligt at komme dertil med taxa.
  Se hele rejsetippet
 • Fuengirola - Lej bilen i lufthavnen

  (Bedømt af 1 person)
  16.07.11: Jacob Nielsen
  Hvis du bor i lejlighed langs kysten syd for Malaga, herunder Fuengirola, så er der en rigtig stor chance for, at du bor højt - sikkert med en flot udsigt over kysten og vandet, men også med forholdsvist lang vej at gå eller køre til både strand, centrum og indkøb.
  Se hele rejsetippet
 • En hengemt perle i bjergene

  (Bedømt af 4 personer)
  14.07.11: Tomas Riegels-Jørgensen
  Er du i Fuengirola, Malaga området, og er du til lækker mad og charmerende omgivelser må du simpelthen besøge denne perle af en restaurant. Maden er spansk-libanesisk og ekstremt god og veltillavet.
  Se hele rejsetippet
Fuengirola havn
Rejsetips indsendt af:
Dan Larsen
Odense
17. maj 2009

Skøn uge i Fuengirola med dansk bager!

Fuengirola i Malaga er skøn for børnefamilier og Fuengirola Zoo må være en af verdens flotteste zoologiske haver. Vandparken Aqualand i høj klasse og desuden en dansk bager lige midt i byen og 7 km lækker strand, hvor solen bare altid skinner. Hvad mere kan man forlange?
Sådan har vi det i Fuengirola!
Sådan har vi det i Fuengirola!

Fantastisk atmosfære og glade mennesker.

Fuengirola er en fantastisk by kun 15-20 min. kørsel fra Malaga lufthavn. Turen i bil langs kysten fra lufthavnen til fuengirola er fantastisk med en flot udsigt højt over havet.

De lokale er meget imødekommende og venlige og mange kan en del engelsk. I centrum af byen ligger en dansk bager der er et besøg værd, kvalitet virker bedre end derhjemme og der betjenes med stort smil på - dejligt.

Nå vi vandrer rundt i byens små gader minder stemningen om den vi alle husker fra nok den bedste julekalender nogensinde "jul i gammelby" .

Vejret hernede har naturligvis en afsmittende effekt på folk og det virker ikke som om "finanskrisen" er nået herned til solkysten hvor jordbærerne er røde næsten året rundt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol


Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.