Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Gibraltar

Nok er Gibraltar en britisk kronkoloni, men geografisk ligger den på en landtange ud for Spanien. Ordningen har gennem årene forårsaget langvarig irritation hos den spanske regering. Faktisk blev den spanske diktator Franco så irriteret over Gibraltar, at han lukkede grænsen og afbrød al telekommunikation til og fra kolonien.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Gibraltarklippen

Vidste I at Gibraltarklippen, det berømte forbjerg i Gibraltarbugten, faktisk vender mod det Spanien og ikke mod Gibraltarstrædet, der forbinder Atlanterhavet og Middelhavet? Når skyerne fortrækker sig får I virkelig et indtryk af massivet og det er et fantastisk syn fra den mole, hvor krydstogterne lægger til.
En tur med svævebanen

En tur med svævebanen

Tag en tur med svævebanen fra Main Street til toppen af Gibraltarklippen og nyd udsigten til både Spanien i Europa og Marokko i Afrika. Turen tager seks minutter og vupti, så står I 300 meter højere oppe. På op- eller nedturen kan I stoppe og se gibraltaraberne ved den midterste svævebanestation. Der er normalt også aber på toppen.

De haleløse aber er frække som slagterhunde og pas på! De kan snildt stjæle en pung, et kamera, hatte og solbriller. Legenden siger i øvrigt, at Gibraltar vil være under britisk herredømme, så længe der er aber på Gibraltarklippen.
Katedralgrotten

Katedralgrotten

Grotten Cathedral Cave falder ca. 80 meter fra hovedindgangen og bl.a. derfor er her en ideel akustik, hvorfor en del af grotten også er indrettet som koncertsal. Der er koncerter for turisterne men også de lokale nyder klassiske koncerter og balletter i Cathedral Cave.

Shopping, shopping, shopping

Gibraltar er toldfrit område, og det kan I nyde godt af under jeres besøg. Her ligger britiske butikker som Marks & Spencer side om side med spanske mærkevarebutikker.

Havn

Havn
Krydstogterne anløber Gibraltars krydstogtmoler ca. 1 km fra byens centrum.
Denne side er udskrevet d. 23. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/palmira-paradise-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.