Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hoteller i Costa del Sol

Her kan du vælge dit hotel i Costa del Sol . Du kan også udfylde din rejseperiode i søgeboksen og klikke ”Søg rejse”. Så ser du priser på alle de hoteller, der er ledige, når du skal rejse.
Sorter din liste:
 • Estepona

  Atalaya Park Golf & Holiday Resort

  Atalaya Park Golf & Holiday Resort i Estepona er et dejligt hotel, et Eldorado for familier og sportsglade lige på stranden og med to golfbaner, vandsportscenter, hele seks swimmingpools og masser af aktiviteter for alle.
 • Torremolinos

  Bajondillo

  Bajondillo er et godt tilbud til både familier og par. Det ældre men yderst populære hotel har en hyggelig atmosfære, og det ligger i centrum på strandpromenaden og lige ud til havet. Lejlighederne er enkle, men funtionelt indrettede, og alle har skøn udsigt over havet.
 • Torremolinos

  Gran Hotel Blue Sea Cervantes

  Gran Hotel Blue Sea Cervantes er et flot hotel, der ligger centralt i Torremolinos og med kort afstand til stranden.
 •  
  Marbella

  Hotel Alanda Marbella

  Nyt flot hotel mellem Marbella og Puerto Banus med mange golfbaner i området, og hotellet har egen strand.
 • Hotel Amaragua
  Torremolinos

  Hotel Amaragua

  Hotel Amaragua er et flot hotel beliggende ved stranden mellem Torremolinos og Benalmadena. Det er et stort hotel specielt velegnet for par med mange faciliteter, udsigt over havet og en skøn stor swimmingpool. Hotellet har fået Certificate of Excellence 2014 på tripadvisor.
 • Benalmadena Costa

  Hotel Holiday Palace

  Holiday Palace ligger tæt ved stranden og har alt hvad der skal til for at gøre en ferie perfekt: strandklub med 9 swimmingpools, restauranter, barer, spacenter med fitnessrum, miniklub og aftenunderholdning.
 • Estepona

  Hotel Iberostar Costa del Sol

  Midt imellem Estepona og Puerto Banus ligger Hotel Iberostar Costa del Sol med 265 værelser direkte ved havet. Det er en en skøn oase, og perfekt for en skøn ferie for hele familien med masser af aktiviteter.
 • Fuengirola

  Hotel Las Palmeras

  Hotel Las Palmeras er et stort, ældre hotel, der ligger på strandpromenaden og lige overfor marinaen i Fuengirola med masser af liv døgnet rundt. Perfekt til familien, der ønsker en ferie fyldt med aktiviteter.
 •  
  Fuengirola

  Hotel Las Piramides

  Fantastisk hotel med hyggelig atmosfære på strandpromenadeni Fuengirola, have med en udendørs og en opvarmet indendørs swimmingpool, godt køkken og nyrenoverede værelser. Ideelt til parferien!
 • Marbella

  Hotel Marbella Playa

  Skønt familiehotel ved stranden i udkanten af Marbella. Gode golfbaner er der mange af, lækker strand, høj standard, masser af aktiviteter og fortræffelig mad. En sikker vinder til en god ferie for livsnydere i alle aldre!
 • Malaga

  Hotel MS Maestranza

  MS Maestranza er ideelt til en parferie. Fra tagterrassen er der udsigt til Middelhavet, Malagueta-stranden, den gamle by og de mauriske borge Alcazaba og Gibralfaro.
 • Torremolinos

  Hotel MS Tropicana

  Hotel MS Tropicana ligger på strandpromenaden i gåaftand til Torremolinos, til Benalmadenas lystbådehavn og til fiskerestauranterne i Carihuela. Ideelt til en afslappende ferie for to.
 • Marbella

  Hotel NH Marbella

  Hotel NH Marbella ligger ikke langt fra byparken, lige uden for Marbella. Et godt hotel specielt til par.
 • Benalmadena Costa

  Hotel Playabonita

  Playabonita Hotel er et herligt familiehotel med egen strand og masser af aktiviteter i Benalmadena på Costa del Sol. Fra alle værelser er der en skøn udsigt over havet.
 • Benalmadena Costa

  Hotel Torrequebrada

  Flot hotel med casino, Fortuna Nightclub, wellness samt gode restauranter. Hotellet er også perfekt til børnefamilier med miniklub og masser af aktiviteter for små og store Kun få km fra Torremolinos. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Fuengirola

  Jabega

  Tag på budgetferie lige ved den skønne sandstrand i Fuengirola på Jabega. På hotellets terrasse kan I nyde udsigten til en herlig drink. Gratis Wifi på hele hotellet.
 • Torremolinos

  MS Aguamarina

  MS Aguamarina ligger i Bajondillo, et roligt område, i den nedre del af Torremolinos. Der er kun 100 m til centrum og 150 m til en af Costa del Sols bedste sandstrande, et godt og prisbilligt tilbud til den perfekte ferie. Lækker chill out-terrasse på toppen af bygningen kun for voksne. Der er mulighed for at tilkøbe All inclusive.
 • MS Alay
  Benalmadena Costa

  MS Alay

  MS Alay er et nyere og pænt lejlighedskompleks i Benalmadena på Costa del Sol. Kun få meter til marinaen, stranden og strandpromenaden, som går helt til Torremolinos og forbi Carrihuela med de mange fiskerestauranter. Her får I en dejlig ferie til en god pris!
 • Fuengirola

  Nuria Sol

  Nuria Sol er et dejligt feriested for familier i Los Boliches i Fuengirola på Costa del Sol tæt på en af de bedste, hvide sandstrande og med alt indenfor gåafstand. Nem adgang med tog fra lufthavnen (20 min.).
 • Benalmadena Costa

  Pierre & Vacances Benalmadena Principe

  Flotte lejligheder i lækkert aparthotel med udendørs swimmingpool på Benalmadena Costa på Costa del Sol 250 m fra stranden. Hotellet er specielt velegnet til par og får fantastiske anmeldelser på Tripadvisor og har i 2014 fået Certificate of Excellence.
Viser side 1 af 2 - i alt 24 hoteller i Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 4. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/europa/mobile-homeliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.