Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet
 • Costa del Sol´s dejlige byer

  (Bedømt af 6 personer)
  11.10.12: dan
  Malaga er en spændende by med mange seværdigheder, cafeer og butikker, og der er oplevelser nok til en hel ferie. Malaga er Pablo Picassos fødeby, og der er både et stort museum, hvor man kan se hans værker, og så er der hans fødehjem, som mere skildrer ham som person og hans liv.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Rejsetips af samme forfatter

 • Napoli Bugten. Så bliver det ikke flottere

  (Bedømt af 3 personer)
  12.09.16: Sven-Erik Nielsen
  Kufferten er pakket med en vis skepsis. Øverst ligger vores fordomme i forhold til grupperejser, og de fylder en del. Ad uransagelige veje har skæbnen nemlig sendt os på en grupperejsecharterflyselskabsferie til Den napolitanske Riviera.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet
Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High
Rejsetips indsendt af:
Sven-Erik Nielsen
Odense
13. okt. 2016

Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
Vi har tidligere spillet Lauros tre sløjfer, men denne gang beslutter vi os for at bo ”på banen” og bestiller leje af lejlighed til den anden uge af september. Vi får bekræftet aftalen via mail, men i løbet af sommeren meddeler Melissa, at Lauro netop i vores uge er udpeget til at være vært for den professionelle Alp Tour, der rangerer lige under Challenge Touren. Derfor er der begrænset mulighed for at spille 18 hullers banen, men vi kan spille ubegrænset på 9-huls sløjfen. Som kompensation bliver vi opgraderet til superior lejlighedskategori, ligesom vi får gratis buggies samt 2 x green fees til to nærliggende baner. Alt i alt en fair deal.
Der er simpelthen dejligt på Lauro (www.laurogolf.com/). Personalet er venligt og engelsktalende. Banen er ikke alt for krævende og overjordisk smuk med tusindvis af oliventræer og svimlende udsigter til de omkringliggende bjerge. Lejlighederne er tip/top; dog med et (lidt for) beskedent køkkenudstyr. Men både vaskemaskine, opvaskemaskine og jacuzzi er til vores disposition. Der er også en fin lille (fælles) pool. Kontor, shop og restaurant er beliggende i en lukket patio, der emmer af hygge. Desuden er der en beskeden bar + en hyggelig lille spiserestaurant. Tove, som er bosiddende i området, er usædvanlig sød og venlig og står i spidsen for danskerklubben, som hver tirsdag arrangerer turnering, hvor vi gavmildt inviteres til at deltage.
Flodvandring ved Neja
Flodvandring ved Neja

River deep. Mountain high.

Efter en uge tager vi videre til Frigiliana, som ligger i bjergene 7 km fra Nerja øst for Malaga. Her rykker vi ind i et lejet hus med egen pool. Omkring huset vokser avocadoer og mango i store mængder. Ved Frigiliana er der mange afmærkede vandrestier, bl.a. med udgangspunkt i en udtørret flodseng. Den største oplevelse var dog ikke vandreturen i det udtørrede leje, men syv km op og ditto ned gennem en strømmende flod, som vi havde hørt, at vi skulle kunne opleves med udgangspunkt fra Nerja. Vi spørger på turistkontoret, men får at vide, at de ikke må oplyse os om den mulighed; faktisk ikke engang udpege startstedet på bykortet. ”Det er ikke en godkendt attraktion”, får vi oplyst, men en attraktion er det, for det lykkes os at finde vej og får en fantastisk vandretur gennem strømmende vand, der ikke er koldt. Nogle steder lukker klipperne sig over os, så vi har fornemmelsen af at vandre gennem en lukket tunnel. En oplevelse, der kan anbefales. Syv km frem og syv km tilbage. Spørg jer for, og når I nærmer jer, vil I se hundredvis af sko, der hænger og dasker fra elledningerne.
En anden stor anbefaling fortjener Caminito del Rey (Kongens sti), som har udgangspunkt få km fra byen Ardeles. (Ca. 1 ½ times kørsel fra Malaga). Der er ikke mindre tale om en vandretur i himlen og bestemt ikke anbefalelsesværdig for folk med tendens til højdeskræk. ”Stien” hænger i lange stræk som en træbeklædt hylde højt oppe på klippesiden. Vi kigger ned i dybe afgrunde og op på knejsende tinder, hvor gribbe i stort tal cirkler rundt. Det er klogt at bestille billetter hjemmefra – og i god tid. Prisen er 8 € (18 € med guide). Se mere på www.caminitodelrey.info/en.
Caminito del Re
Caminito del Re

Caminito del Re
Caminito del Re

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/marokko/marrakech/1001-nats-eventyr-i-marrakech.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.