Malaga - Rejsetip Malaga

Lad os gøre din ferie bedre

Ring til en rejsekonsulent
Rejsetips indsendt af:
dan
Århus
11. okt. 2012
Costa del Sol´s dejlige byer

Costa del Sol´s dejlige byer

Malaga er en spændende by med mange seværdigheder, cafeer og butikker, og der er oplevelser nok til en hel ferie. Malaga er Pablo Picassos fødeby, og der er både et stort museum, hvor man kan se hans værker, og så er der hans fødehjem, som mere skildrer ham som person og hans liv.
Besøg også det interessante museum Museu de Artes Costumbres Populares, som er indrettet i en gammel kro og viser hvordan man levede og boede i gamle dage i Malaga.
Torremolinos og Fuengirola

Torremolinos og Fuengirola

Med Metroen kan du nemt komme til byerne langs kysten og stå af undervejs. Tag evt. en dag i hver by, da der er meget at se.
Torremolinos er en lille hyggelig by med mange sjove og interessante butikker og en masse hyggelige tapas-barer – ofte med hver deres berømte favoritret. Der er også et stort marked en gang om ugen med alskens grønsager, souvenirs, tøj og andet habengut.
Fuengirola har en helt fantastisk Zoologisk Have, som vi ikke har set magen til andre steder. Den må man absolut ikke snyde sig selv for.
Lidt længere væk

Lidt længere væk

Lejer du en bil kan du nemt komme lidt længere væk.
Besøg f.eks. Granada og Al hambra – ”Det røde slot”. Sørg for at købe billetter på forhånd og vær opmærksom på, at der er nøje fastlagt tidspunkt hvornår du skal gøre din entré og ”exitte” fra stedet igen. Der er en helt fantastisk udsigt, som vi nød i fulde drag, selv om regnen silede ned, da vi var der.
Eller tag til ”Den Hvide By” Mijas eller til drypstenshulerne i Maro, som ligger lidt øst for Nerja. Det er en af verdens smukkeste drypstenshuler. I midten af juli kan man overvære en koncert i hulerne – hvis man er heldig at få billetter. Der skulle være en helt særlig akustik i hulen.
Og så er der selvfølgelig det toldfri shoppe-mekka Gibraltar. Det er britisk territorium og ligger ved indsejlingen til Middelhavet. Vil du nyde udsigten over til Afrikas kyst fra ”The Rock”, hvor også aberne residerer, skal du medbringe dit pas.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Rejser til Costa del Sol

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

Læs mere om rejser til Malaga

Rejsetips af samme forfatter

Denne side er udskrevet d. 21. april 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/regina-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.