Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Vores morgenudsigt :)
Rejsetips indsendt af:
Brian K. Madsen
København
29. nov. 2009

Den bedste sommeruge i ren afslapning og oplevelse i Sydspanien!

Dette rejsetip omhandler vores hidtil bedste ferie sammen, min kæreste og jeg. Det handler om ren nydelse, om man så er til afslapning eller oplevelser. Mulighederne er uendelige i Sydspanien.
Godt på vej fra Malaga Lufthavn til vores bolig i Riviera! Gudskelov for GPS, jeg hylder dig!
Godt på vej fra Malaga Lufthavn til vores bolig i Riviera! Gudskelov for GPS, jeg hylder dig!

Rejsen - Tur/retur

I dette afsnit vil jeg kort fortælle om selve rejsen. Vi startede i CPH Lufthavn, hvor alt gik flydende. Vi checkede ind, kom med flyet og var i Malaga Lufthavn omkring kl. 19. Først blev vi mødt af en hel del kaos i Malaga Lufthavn, men dette var vi dog forberedt på. Vi havde igennem FDM Travel lejet en bil som skulle afhentes i lufthavnen. Det gik som smurt.. Bortset fra lidt orienterings-svagheder :) Vi havde bestilt en Citroën C4, men da vi kom fik vi tilbuddet om at vælge mellem nævnte bil, eller en MERCEDES A180 ! Fantastisk service, fantastisk start på ferien ! Det kan kun blive godt !
Os ved slugten Tajo som går over floden Guadalevin, i Rondas smukke by!
Os ved slugten Tajo som går over floden Guadalevin, i Rondas smukke by!

Tur til Ronda, fantastisk smuk bjergby i Andalusien

En af de første dage valgt vi en dagsudflugt i bjergene i Andalusien, med bjergbyen Ronda, som mål. Vi startede formiddag med at pakke og gøre klar og tog afsted omkring middag. Vi har længe drømt om at køre rundt i Andalusiens bjerge på egen hånd. Hvilken frihed, bare at køre derud af, uden guider eller afhængighed af andre! Og hvilken naturoplevele at køre i det vilde bjerglandskab! Denne tur kan varmt anbefales (så længe man har en bil med aircondition!). Graderne nærmer sig minimum de 35, men føles som langt mere når der INGEN vind er overhovedet. Det mest udfordrende var andre billister, og oftest de lokale. Her er man pludselig selv kendetegnet af en søndagsbillist :) De lokale kender de svingende veje i bjergene som en vis egen legemsdel, hvilket betyder de gerne vil foran os. Efter nogle timers kørsel (uden at se nogle byer) nærmer vi os Ronda. Og hvilken fantastisk smuk og hyggelig historisk by! Et højdepunkt som lokker turister til er slugten, Tajo som med 160 meter dyb og 90 meter bred, deler byen i 2. Det som byen måske er mest kendt for er tyrefægtningsarenaen La Maestranza, som også skal opleves! Denne nærmest heldagstur kan kun varmt anbefales!
Som det kan ses, kan man komme helt tæt på de fritgående aber på Gibraltar!
Som det kan ses, kan man komme helt tæt på de fritgående aber på Gibraltar!

Dagstur til Gibraltar!

En anden rig oplevelse er Gibraltar. Er man i Costa del Sol eller i nærheden, kommer man ganske enkelt ikke udenom Gibraltar, som er et britisk oversøisk territorium på sydkysten af den Iberiske Halvø. Det er en ganske spøjs oplevelse, man tror man er i spanien, og før man ved af det står man og spiser Fish'N'Chips, som er betalt med britiske pund. (Dog tager de også EURO) :) Og nå ja, så er der også aberne som går frit rundt på øens bjerg. Der er voldsom udpræget turisme på Gibraltar, hvilket man selvfølgelig skal forvente. Det betyder også at der er mange om at få solgt deres produkter, hvilket for os var en lille belastning. Men Gibraltar skal bare opleves. Det kan anbefales at gå over, da der pga. paskontrollen er en del kø hvis man er i bil. Derfor valgt vi at parkere inden den britiske pas-kontrol. Men alt i alt, en virkelig dejlig oplevelse på Gibraltar!

Seværdigheder
Bjergbyer, Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.