Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Fabelagtigt besøg på restaurant La Verendah i Malaga
Rejsetips indsendt af:
Kenneth Pedersen
Frederiksberg
20. jan. 2011

Fabelagtigt besøg på restaurant La Verendah i Malaga

Vi var to unge mænd på henholdsvis 19 og 20 år, der var drog på golfferie i marts måned sidste år. Andre der var afsted på samme tidspunkt og med golf som agenda kan nikke genkendende til, at golf i sig selv ikke var nogen stor oplevelse.
Kontinuerlig regn gennem de sidste måneder, havde resulteret i gennemblødte golfbaner, der selvsagt var ubrugelige. Vi var bosat på Almenara Hotel-Golf, der i høj grad kan anbefales til alle golfentusiaster med rejselyst til Andalucien. Hotellet var ganske enkelt gennemført, den inklusive morgenmad levede i allerhøjeste grad op til forventningerne og golfbanen var (trods sin ekstremt dårlige stand) ganske udfordrende og smuk.
Ikke desto mindre, blev vi efter to dages golf og regn ret trætte af roomservice og spansk tv. Regnen begrænsede os i et vist omfang, men vi havde lejet en bil i Malaga, dermed blev en køretur besluttet. Som fodnote skal det lige nævnes, at en 1,3 Toyota Aygo godt kan have mindre problemer med de vanvittige bakker der gemmer sig i Sydspanien.
Alligevel kørte vi en smule nordpå og ramte ind i en ganske uinteressant og grænsende til spøgelsesby lille flække ved navn Torreguadiaro. Efter 5-10 minutters søgen efter spisested, parkerede vi bilen og tog søgen til fods. På en ganske mærkelig beliggenhed, nærmest som en pram på træstolper, lå der to mindre restauranter ved siden af hinanden. Regnen havde taget til, så vi besluttede at løbe ind på den der så "mest" åben ud, da de begge virkede rimelig mørklagte.
Nu kan jeg ikke længere holde ordene tilbage: Stedet hed La Verendah.

Urbanización de Playa Guadiaro, 11312 Torreguadiaro, Spanien
+34 956 61 05 08 ‎

Perle! Jeg har aldrig før eller efter haft et så gennemført fabelagtigt besøg på en restaurant. Betjeningen var høflig, men hjemmelig uden nogen form for arrogance. Stedet i sig selv var lille, men varme og sansen for detaljer gjorde måske restauranten mindre end den i virkeligheden var.
Alt det er naturligvis vigtigt, men dog ikke essensen af et godt restaurant besøg.
Jeg kan nu godt afsløre, at vi spiste der flere gange i løbet af vores golfuge efter den aften og manukortet var ikke blot alsidigt, men maden var intet mindre end fantastisk. Personligt prøvede jeg laksen, samt deres entrecote - der blev serveret på stegesten og begge med en ganske lille (gratis!) appetizer.
Enhver, golfentusiast eller ej, der besøger Sotogrande-området syd for Marbella bør tage en aften ud af kalenderen og opleve den gastronomiske oplevelse det var. Dette er ikke en varm anbefalelse, det er et must!

Som afrunding, kom vi faktisk i snak med en meget rar engelsk herre, der inviterede os på 18 hullers golf på Valderrama hvor han var medlem gennem mange år og heldigvis for os, blev det til golf på Valderrama på en smuk solskinsdag hvor banen var i top stand!
Tak for denne gang!
Kenneth

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand-50-aar-og-paa-toppen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.