Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Malaga

Her kan du bestille dit fly til Malaga i Spanien. Se prisoversigten herunder og vælg blandt de bedste priser på fly til Malaga. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til Malaga lufthavn

Når du kommer med fly til Málaga lander du i Airport Málaga, der på spansk hedder Aeropuerto de Málaga. Lufthavnen ligger ca. 8 km sydvest for Malaga centrum, og er på trods af sine kun 2 terminaler Spaniens fjerde største lufthavn. Lufthavnen åbnede i 1919, og er i dag blandt landets ældste. Malaga lufthavn håndterer og sikrer en god rejseoplevelse for ca. 12 mio. passagerer årligt.

Airport Málaga

Navn: Airport Málaga (Aeropuerto de Málaga)
Adresse: Avenida Comandante García Morato, 29004 Málaga, Spanien
Tlf.:  +34 913 21 10 00
Website: www.aena-aeropuertos.es
IATA kode: AGP

Flyvetider til Malaga:
København - Malaga (Airport Malaga): 3 timer og 45 minutter.

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Malaga lufthavn

Oversigtskort over Malaga lufthavn

Transport til og fra Malaga lufthavn

Når du lander med fly til Malaga, har du gode muligheder for transport videre til dit hotel eller anden slutdestination.

Med tog
Lufthavnstoget ind til Málaga by kører hver halve time fra stationen bagved Terminal 2's parkeringsplads. Husk at købe din billet, inden du stiger på toget. Transporttid ca. 12 min.
Du finder oversigt over rejsetider over tog her.

Med bus
Du kan tage den offentlige busforbindelse mellem Malaga lufthavn og centrum samt nærliggende byer.
Den estimerede rejsetid er ca. 15 minutter.
Oversigt over busstoppesteder og –tider finder du her.

Med taxi
Uden for lufthavnens terminal T3 finder du taxaholdepladsen. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at taxachaufføren begynder taxametret på minimumtakst, og husker at få en kvittering hvis der skulle opstå problemer.
Her kan du se de specifikke tidsrum for takst- og kilometerpriser.

Billeje
Endelig har du også mulighed for billeje. Hos FDM travel har du mulighed for at leje en bil på forhånd, så den står klar til dig, når du ankommer med fly til Malaga lufthavn. Du finder et stort udvalg af udlejningsselskaber, men det kan anbefales at booke din bil hjemmefra, da billeje er populært blandt turister i Málaga.

Fordele og ulemper ved Malaga lufthavn

Fordele: I terminal 1 findes The National Museum of Airports and Air Transport. Med over 1.500 interessante genstande og installationer, introducerer museet dig for en verden af luftfartstøj, og dens udvikling over det sidste århundrede. Du finder også en udstillingshal, hvor nutidige og moderne kunstnere udstiller deres værker.

Ulemper: Interesserer du dig hverken for kunst eller udviklingen inden for luftfartøj, er der ikke mange alternativer at bruge din tid på end den sædvanlige shopping i de eksklusive forretninger. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Malaga?

Rejser til Malaga - Tag fly til Málaga - hovedby i den spanske region Andalusien - og få svaret på næsten enhver drøm, du måtte have til en ferie.
Hoteller i Malaga - Find det hotel eller den feriebolig, der passer dig bedst, på din ferie til Malaga.
Rejsetips om Malaga - Læs de bedste rejsetips fra andre danske turister og rejsespecialister i Malaga.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Málaga

Læs mere om rejser til Málaga


Rejser til Málaga
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/cypern/nicosia/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.