Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Rejsetips indsendt af:
Nils Frandsen
Bagsværd
21. jan. 2011

Gæstehuset Sierra y Mar

Afgang fra Kastrup en tidlig morgen sidst i februar efter at vi dagen før var blevet begravet i ½ m sne. Ankomst til Málaga i solskin og 20 gr. varme!
Kørsel i lejet bil ad motorvejen langs kysten østpå til Motril, og så opad mod Sierra Nevada og ud på mindre og mindre - og meget snoede! - veje. Endte midt i Las Alpujarras i landsbyen Ferreirola og indlogerede os bag den blå dør hos Sepp og Inger i Paradis, øh.. gæstehuset Sierra y Mar, den mest charmerende lille landsby i landsbyen med gårde og terrasser i flere niveauer og værelser i flere små huse med bedårende udsigt over Ferreirola og bjergene på den anden side af floden. Bjergskråningerne var plettet af blomstrende mandeltræer, solen strålede og man hørte kun flodens fjerne brusen i bunden af den snævre dal.

Inger meddelte, at nu, da det var forår, spiste man morgenmad på terrassen kl. 8.30 - i aftenstundens 8 gr. varme? Noget bekymrede stod vi op og gjorde klar til spisning - og netop nogle minutter før kl. 8.30 dukkede solen op bag bjergkammen, og vi nød solen og den pragtfulde morgenmad - på terrassen naturligvis.
Dagene bød på vandreture ad ældgamle fårestier i det spændende landskab, hvor vi kunne se op til Sierra Nevadas sneklædte toppe, og en tur til Granada og Alhambra blev det også til, før vi med sorg i sindet måtte sige farvel til de gæstfrie værter og sætte kursen mod Málaga og sneen derhjemme.
Sierra y Mar kan varmt anbefales.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/det-nordlige-adriaterhav/i-hunnerkongen-attilas-fodspor.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.