Billedet er fra Malaga

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hotel MS Maestranza

MS Maestranza er ideelt til en parferie. Fra tagterrassen er der udsigt til Middelhavet, Malagueta-stranden, den gamle by og de mauriske borge Alcazaba og Gibralfaro.
Hotel MH Maestranza ligger mellem strandpromenaden og Plaza de Toros, den gamle flotte tyrefægterarena, som i dag også anvendes til udstillinger og festivaller. Herfra han I slentre en tur ind til den gamle bydel med de mange seværdigheder, der er fx kun 5 min. gang til Picasso-museet, som er Picassos fødested. Et andet interessant museum er Carmen Thyssen Museet med andalusisk kunst.

Malaga har de sidste år gennemgået en byfornyelse, hvor de gamle huse fremstår smukt og kan nydes fra det store fodgængerområde, hvor tapasbarer, vinbodegaer og moderne forretninger fint finder sammen.

Tag også turen op til borgene Alcazaba og Gibralfaro, som blev bygget af maurerne i 11-13-tallet og er indbyrdes forbundet med en lang mur for at sikre forsvaret mod de katolske spaniere. Udsigten til borgene kan også ses fra hotellets tagterrasse, mens I nyder en stille drink i aftensolen.

Hotellet med 94 værelser har reception, restaurant, snackbar og bar.

På tagterrassen findes Spa med jacuzzi, sauna, solarium og veludstyret fitnessrum. Mulighed for massage.


Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.