Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Malaga

Malaga er en af Spaniens ældste byer. Den består af smalle, snoede gader, hvidkalkede huse, kirker og solrige pladser, Malaga er ganske enkelt indbegrebet af Spanien på et postkortmotiv.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Alhambra

Det prægtige palads og fæstningsværk Alhambra ligger i Granada. Det blev oprindelig opført som en lille fæstning i 889 og derefter stort set ignoreret, indtil ruinerne blev renoveret og ombygget i midten af det 11. århundrede af den mauriske konge Mohammed Ben Al-Ahmar, som herskede over kongeriget Granada.

Paladset er et uovertruffen stykke arkitektur og optræder på UNESCO’s liste over verdenskulturarv.
Katedralen i Malaga

Katedralen i Malaga

Malagas katedral har en barokt ydre, et renæssancealter og et fantastisk kor.
Ronda

Ronda

Som Malaga, er Ronda en af Spaniens ældste byer. Ronda ligger på toppen af nogle dramatiske klipper og er delt af en slugt. Den historiske by og den maleriske udsigt gør Ronda til et førsteklasses udflugtsmål.

Picassomuseet

Picassomuseet i Malaga har mere end 150 værker af den berømte maler i sin udstilling. Værkerne er blevet doneret af Picassos familie, og udstillingen står som et flot minde over malerens mesterværker.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved den østlige mole. Herfra tager det ca. 15 min. at gå de 2 km ind til Malagas centrum. Hvis I gerne vil på stranden, ligger der en glimrende af slagsen kun ca. 200 m fra molen. Bare gå efter fyrtårnet.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.