Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Malagaområdets mange muligheder – for alle slags rejsende.
Rejsetips indsendt af:
Ann Sofie Thomsen
Mårslet
22. jan. 2011

Malagaområdets mange muligheder – for alle slags rejsende.

Sol, strand, hyggeligt by miljø, sejlture, vandland, shopping og gode spisesteder – malagaområdet har det hele. Ønsker du en rejse til sydens varme, hvor du gerne vil kunne slappe af og samtidig opleve noget – så er malaga en rigtig fin mulighed – også hvis økonomien ikke er den bedste.
Med Ryanair kan flyve du billigt derned og metroen kører direkte fra lufthavnen og ud til omkringliggende feriebyer. Alt efter økonomien har området forskellige tilbud: der er selvfølgelig de flotte – (halv dyre) hoteller med svømmingpool og all inklusive, men der er også god mulighed for at leje en lejlighed med eget køkken til billige penge.

Gennem Villarenters fandt jeg en super lejlighed, der lå bag hotellet Bajondillo på en skråning, med udsigt over havet og 10min gang til stranden, metroen og Torremolinos bymidte. Det fungerede super godt at leje lejligheden og kan klart anbefales. Vi sparede penge og da vi landede ringede vi blot til ham, vi havde mailet med op til afrejsen. Vi blev mødt af ham da vi ankom til byen og blev fulgt til lejligheden.

Hvis man ønsker at komme rundt i området omkring malaga kan man sagtens tage metroen. Det eneste man skal huske på, er blot at beholde sin billet på sig indtil man igen er helt ude af metroen – billetten er nemlig også et krav når du ankommer til destinationen (hvor du bruger billetten til at lukke dig ud). Det hele er nemt at finde ud af og ikke noget man skal være nervøs for at prøve. Billetterne kan købes i automater, men også i en billetluge nede på stationen (selvfølgelig alt efter hvor du tager metroen fra, på de små stationer er der kun en automat).
Mulighed for oplevelser

Mulighed for oplevelser

Malaga området har noget for enhver smag. Man kan slappe af ved stranden, tage på en dagstur til Gibraltar og se aber, gå en tur ned af den lange (hyggelige) trappe i Torremolinos, tage børnene med i det udmærkede Aqualand, der ligger i nærheden af Torremolinos. Selvom det nævnte Aqualand er en del af den kæde, der er kendt i Spanien, er den ikke helt så overdimensioneret. Parken indeholder dog forskellige slags rutsjebaner og sjov for enhver alder – der er sågar et søløve show, hvor du kan betale ekstra for at komme helt tæt på dyrerne.
Min bedste oplevelse i Malaga området

Min bedste oplevelse i Malaga området

Den bedste oplevelse min ferie bød på, var i byen Benalmádena. Endnu engang kan man tage metroen, men det anbefales at man tager en taxi fra metrostationen og rundt i byen, der ellers blot er til at blive helt væk i. Havnen er et sted i Benalmádena, du klart bør overveje at besøge. Bygningerne er anderledes og har en vis charme - og så har området ved havnen alle muligheder. Der kan shoppes og købes souverniers ved små boder, købes sejlture ved små både eller større sejlskibe. Er i en større familie af sted kan i også leje jeres egen båd med personale og sejle ud. Da der er så mange tilbud, dernede er det værd at overveje om man skal prutte lidt om prisen – med de mange tilbud, er der nemlig stor konkurrence og sejlerne ved at de skal være billigst og bedst, hvis du skal vælge deres tilbud. Vær opmærksom på, at alle skibe tilbyder forskellige koncepter. Nogle giver dig en romantisk middag på havet, andre har vandrutsjebaner og andre igen tilbyder dykning og leg på havet i kæmpe gummibåde.. Den sejltur jeg valgte, blev højdepunktet for min ferie. Nogle sejlere tilbyder nemlig ”delfinsafari”.

En delfinsafari uden mage!

En af de store både, der ligger lidt væk (ovre ved den store parkeringsplads), lover dig at hvis du ingen delfiner ser, får du en gratis billet til brug en anden dag på din ferie. Du kan sidde i solstole, cafeteriet – eller ude på stævnen med blødt underlag og store puder (og det var selvfølgelig her jeg og min kæreste sad). Turen er både for kærestepar i alle aldre samt børnefamilier. På båden var der en stor vandrutsjebanen, så der var mulighed for at sejle hen til et stille sted at svømme – det nåede vi dog aldrig. Vi så vanvittig mange delfiner. Aldrig i mit liv har jeg troet at delfiner fandtes i så store flokke. De var under båden, ved siden af båden, foran og bagved – ude i horisonten, ja så langt øjet rakte! Vi var den eneste turist båd i området og oplevelsen blev helt fantastisk. Der er var delfiner i alle størrelser – og selv den lille baby delfin lavede flotte spring i vandet. Selvfølgelig er der ingen garanti for at du på din tur får samme oplevelse. Der er dog uanset hvad, lagt op til en god oplevelse med en sejltur som denne, hvis der ingen delfiner er, får du en hyggelig sejltur langs kysten og kan jo hvis vejret er til det, tage en dukkert i det smukke hav omkring malaga.
Personligt har jeg i malaga området set delfiner på alle de safaris jeg har været på – hvorimod jeg fra andre steder har sejlet ud forgæves.

Jeg håber at din rejseoplevelse bliver god ligesom min var det! Og egentligt er det vigtigste ved en god ferie ikke de seværdigheder du ser – det er oplevelsen med dem du holder af. Så hvis der er en du altid har drømt om at rejse med – din datter, din søn, din kæreste, mor eller far – så gør det. Det er samværet med dem du holder af, der gør rejsen til noget særligt.
De bedste lykønskninger fra Ann Sofie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.