Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa del Sol

Læs mere om rejser til Costa del Sol

Rejsetips indsendt af:
Inger Møller-Larsen
Mejlby. Spentrup
16. sept. 2010

Rundt i Sydspanien i lejet bil

Prøv at leje en bil og kør den gamle vej fra kysten til Alhambra. Turen er helt fantastisk og en god optakt til besøg i selve Alhambra. Brug en hel dag! Brug flere dage på at udforske Solkysten, der giver uforglemmelige ferieminder.

Sydspanien på egen hånd i bil.

Højdepunktet var vores biltur ad den gamle vej til Alhambra. Vi brugte hele dagen deroppe, så vi kunne fordybe os i historien, bygningerne med en utrolig udsmykning og udforske selve byen.
En anden dag kørte vi ad en ligeså fantastisk og nervepirrende vej til Ronda, en lidt skummel by. Den ligger fantastisk i bjergområdet, men kør derfra i god tid inden mørket falder på.
Micra var flot. Husk at se miniaturesamlingen. Man fatter ikke, det kan lade sig gøre at lave malerier på et riskorn, vist nok Den Sidste Nadver. Og andet ligeså utroligt.
Solkysten er absolut ikke bare badeferie, den har perler af oplevelser.

Aktiviteter
Road trips

Kommentarer til rejsetips om Costa del Sol

Autentisk spansk på Costa tropical

22/01 2011 Grethe Larsen
Prøv Costa Tropical kysten og det fantastiske bagland med hvidebyer og storslået natur og 1½ time til skiområdet Sierra Nevada .Costa Tropical afløser Costa del sol ved byen Nerja( her ligger en af kystens bedste gourmet restauranter-Udo Heimer) IGranada provinsen /Costa Tropicalo er det desuden en del billigere. Her er man forpligtiget til at servere tapas, når man køber øl,m.m.Fine hoteller ved kysten i fx. Almuñecar ," Alcazar". eller bo "i La Herradura ( et lille fiskeleje) og mange andre har gode steder. En nyanlagt , ca.80 km motorvej med storslået udsigt op gennem provinsen, fører direkte til et af verdens vidundere Alhambra´i Granada , prøv at tage på tapas tourné ,overnatte på et af de mange billige pensioner -hoteller. En unik oplevelse er påske pocessionerne.Et fantastiske bagland og kyst med hvide byer og storslået natur . Så god tur! Vh Grethe Larsen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller på Costa del Sol
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.