Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa del Sol

Læs mere om rejser til Costa del Sol

Spanien: Costa del sol - Benalmedena Costa
Rejsetips indsendt af:
Sara Johansen
Nykøbing Falster
28. juli 2009

Spanien: Costa del sol - Benalmedena Costa

Her et par tips til hvad man kan foretage sig når man holder ferie ved Costa del Sol.

Rejsetips til Costa del Sol

Vores rejsetip til folk der tar' til Costa del sol er at de skal tage et smut til Torremolinos, det er en super hyggelig by med masser af små butikker og en hyggelig stemning. Der går busser langs kysten fra de forskellige byer hvert 20. min. og koster under 2 Euro pr. næse. (Bus 110 går mellem Benalmedena Costa-Torremolinos- Malaga) Der er masser af bus-stoppesteder i byerne, så der er helt sikkert også et i nærheden af dit hotel- du skal blot vinke bussen ind når den kommer, ellers kører den videre uden at stoppe.
Busserne kan godt være ret proppede.

Bor du i Benalmedena Costa, så gå en tur langs kysten på den lange strandpromenade, med de mange små restaurenter- Her er en sjov stemning idet alle restaurenter ønsker du skal spise hos dem (De lokker ofte med gratis drinks) Den lange promenade ender i det smukke Porto de Marina.

Kommentarer til rejsetips om Costa del Sol

Fuengirola

06/09 2009 Lissy Andreasen
Hola! Vi har flere gange været på ferie på Costa del Sol. Vi nyder at være i Fuengirola. Hyggeligt at spise tapas på de lokale barer. Man bestiller bare flere forskellige små skåle med tapas, så sidder man og nipper til de forskellige lækre små retter og drikker dejlig rødvin til. Vi er lige kommet hjem efter 12 dejlige og varme dage i Fuengirola. Denne gang prøvede vi at spise på en af restauranterne ved lystbådehavnen, vi bestilte "menu of the day" til 8 euro. Man kunne vælge imellem flere forskellige retter. Vi fik en forret med hvidløgsmuslinger, hovedret var grillet fisk og til dessert valgte vi is, vi blev anbefalet en dejlig hvidvin til 9 euro pr. flaske. Det behøver ikke at være dyrt at spise ude. Vi vil også anbefale at man går på marked i Fuengirola, det er meget stort. Tirsdage er det brugte ting og lørdage nye ting.

Kommetar til rejsetips om Costa del Sol

03/09 2009 Ann-Marie Elsrud
Der er rigtig meget at se, har du bil kan du også køre til byen Ronda - der kan nåes både fra Mijas når man kører vespå, eller kør mod Marbella, og drej op derfra. I Ronda ligger den aller første tyrefægtearena i Spanien. Ronda er oprindelig bygget som forsvarsværk mod Mauerne - og der er en meget dyb kløft der deler byen. Der er en pragtfuld udsigt over bjergene og man kan få sig et godt sug i maven ved at kigge direkte ned i afgrunden. Er man til shopping så tag en togtur mod Malaga lufthavn ca. 1,50 Euro, til shoppingcenteret Placa Major. Her er alt hvad hjertet begærer - en kæmpe Nike Store med billige priser, restauranter, barer og biograf. En helt sjov oplevelse er det, når flyene fra lufthavnen runder ind over centret - det er lige før man kigger passagerene i øjnene. Eller tag til Malaga by og besøg Antonio Bandares restaurant. Restauranteb hedder La Posada de Antonio, nyd byen og tag evt. en sightseeingbus og stå af og på. Der er rigtig mange muligheder, deybstenshulerne i Nerja øst for Malaga er også et besøg værd, eller kør op i bjergene og nyd de små byer. Forresten ligger den nærmeste togstation i byen Aroyo de la Miel. Det tager 20 min. fra Benalmadena Costa, at gå dertil en taxa koster 7 euro. Det er samme sted hvor I tager svævebanen. Udforsk denne by - her bor spanierne selv, og her er priserne på restauranter mellem 25-50% billigere end på kysten og der er nogle gode forretninger. Husk dog, at der holdes siesta. Skal du selv holde dig med mad så prøv at gå ind i en rigtig slagterforretnng, og køb ost og Seranoskinke hvor et ½ kr. koster i danske ca 70 kr. Kød er også billigt - Taler du ikke spansk så peg på tingene, eller tag de store supermarkeder hvor der også er frisk fisk. Rigtig god fornøjelse.

Benalmadena

03/09 2009 Bente
Har du børn med: prøv zoo i Fuengirola eller vandland i Mijas. Benalmadena havn er også et dejligt sted med mange forretninger og gode restauranter. Om sommeren er der aktiviteter for børnene. Har du mod på et par længere køreture, skal du ikke gå glip af Ronda og Nerja (incl. hulerne).

benalmedena

17/08 2009 jacob svensson
prøv svævebanen op på bjerget hvor der udover en fantastisk udsigt også er opvisning med rovfugle .svævebanen ligger i nærheden af tivoli.prøv også nogle af de store markeder der er rundt omkring altid en oplevelse. eller tag bussen op til den hvide by mijas mange hyggelige butikker og restauranter.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller på Costa del Sol
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.