Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Strandferie på Costa del Sol

Costa del Sol lokker med lange skønne standstrande. De fleste af strandene er børnevenlige og let tilgængelige. FDM travel har samlet et udvalg af hoteller på Costa del Sol, der ligger tæt på stranden.

Hoteller tæt på Solkystens strande

 • Vistamar Aparthotel
  Benalmadena Costa

  Vistamar Aparthotel

  Vista Mar betyder udsigt mod havet, og det er et herligt feriested, der ligger lidt oppe i højderne i det hyggelige Benalmadena Costa. Brug den lange strandpromenade til at besøge fiskerestauranterne i bydelen la Carihuela eller den flotte marina i Benalmadena.
 • Benalmadena Costa

  Pierre & Vacances Benalmadena Principe

  Flotte lejligheder i lækkert aparthotel med udendørs swimmingpool på Benalmadena Costa på Costa del Sol 250 m fra stranden. Hotellet er specielt velegnet til par og får fantastiske anmeldelser på Tripadvisor og har i 2014 fået Certificate of Excellence.
 • MS Alay
  Benalmadena Costa

  MS Alay

  MS Alay er et nyere og pænt lejlighedskompleks i Benalmadena på Costa del Sol. Kun få meter til marinaen, stranden og strandpromenaden, som går helt til Torremolinos og forbi Carrihuela med de mange fiskerestauranter. Her får I en dejlig ferie til en god pris!
 • Benalmadena Costa

  Hotel Playabonita

  Playabonita Hotel er et herligt familiehotel med egen strand og masser af aktiviteter i Benalmadena på Costa del Sol. Fra alle værelser er der en skøn udsigt over havet.
 • Vistamar Aparthotel
  Benalmadena Costa

  Vistamar Aparthotel

  Vista Mar betyder udsigt mod havet, og det er et herligt feriested, der ligger lidt oppe i højderne i det hyggelige Benalmadena Costa. Brug den lange strandpromenade til at besøge fiskerestauranterne i bydelen la Carihuela eller den flotte marina i Benalmadena.
 • Torremolinos

  Hotel MS Tropicana

  Hotel MS Tropicana ligger på strandpromenaden i gåaftand til Torremolinos, til Benalmadenas lystbådehavn og til fiskerestauranterne i Carihuela. Ideelt til en afslappende ferie for to.
 • Torremolinos

  MS Aguamarina

  MS Aguamarina ligger i Bajondillo, et roligt område, i den nedre del af Torremolinos. Der er kun 100 m til centrum og 150 m til en af Costa del Sols bedste sandstrande, et godt og prisbilligt tilbud til den perfekte ferie. Lækker chill out-terrasse på toppen af bygningen kun for voksne. Der er mulighed for at tilkøbe All inclusive.
 • Torremolinos

  Bajondillo

  Bajondillo er et godt tilbud til både familier og par. Det ældre men yderst populære hotel har en hyggelig atmosfære, og det ligger i centrum på strandpromenaden og lige ud til havet. Lejlighederne er enkle, men funtionelt indrettede, og alle har skøn udsigt over havet.
 •  
  Torremolinos

  Pierre & Vacances Torremolinos Stella Polaris

  Pierre & Vacances Torremolinos Stella Polaris er et dejligt familiehotel tæt på havet og med fantastisk beliggenhed med udsigt over havet og i gåafstand til alt i Torremolinos. Hotellet får fantastiske anmeldelser på TripAdvisor
 • Marbella

  Hotel Marbella Playa

  Skønt familiehotel ved stranden i udkanten af Marbella. Gode golfbaner er der mange af, lækker strand, høj standard, masser af aktiviteter og fortræffelig mad. En sikker vinder til en god ferie for livsnydere i alle aldre!
 •  
  Fuengirola

  Hotel Las Piramides

  Fantastisk hotel med hyggelig atmosfære på strandpromenadeni Fuengirola, have med en udendørs og en opvarmet indendørs swimmingpool, godt køkken og nyrenoverede værelser. Ideelt til parferien!
 • Fuengirola

  Jabega

  Tag på budgetferie lige ved den skønne sandstrand i Fuengirola på Jabega. På hotellets terrasse kan I nyde udsigten til en herlig drink. Gratis Wifi på hele hotellet.
 • Fuengirola

  Ronda 4, Fuengirola

  Ronda 4 ligger fint ud til den dejlige, hvide sandstrand og strandpromenaden i Los Boliches, lidt uden for centrum af Fuengirola. Det er et godt feriested med et skønt poolområde. For jer der sætter mere pris på beliggenhed end på komfort.
 • Estepona

  Hotel Iberostar Costa del Sol

  Midt imellem Estepona og Puerto Banus ligger Hotel Iberostar Costa del Sol med 265 værelser direkte ved havet. Det er en en skøn oase, og perfekt for en skøn ferie for hele familien med masser af aktiviteter.
Denne side er udskrevet d. 20. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/koer-selv-tips/koer-selv-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.