Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kom udhvilet frem til Costa Dorada - bestil en god og billig overnatning

Rejser til Costa Dorada

Nyd Spaniens gyldne kyst syd for Barcelona med din familie. Her kan I dase og bade på kilometerlange, gyldne sandstrande. Costa Dorada er den perfekte sommerdestination med et dejlig varmt klima til dig og dine børn.

Sommerferie i børnehøjde

Glæd dig til den gyldne Kyst

Tarragonas kyst
Costa Dorada – den gyldne kyst – er den kyststrækning, der løber sydpå fra Barcelona og ned til Ebro-deltaet, Delta de L’Ebra, i den nordøstligste del af Spanien (Catalonien). Rejser du til Costa Dorada kan du bade og slappe af ved kilometerlange strande med det nydeligste sand og en behagelig vanddybde.

Og Costa Dorada byder også på mange varierede udflugtsmuligheder. Oplev fx den pulserende storby Barcelona, den gamle romerhovedstad Tarragona eller forlystelsesparken Port Aventura. For naturelskere ligger det frodige delta Delta de L’Ebre ud til Middelhavet med vidtstrakte rismarker og ynglende flamingoer. Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger bor du godt på Costa Dorada.
 

De er skøre de romere!


Den gamle romerhovedstad Tarragona er en spændende udflugt, når du rejser til Costa Dorada kysten i Catalonien. I Tarragona finder du nemlig et originalt miks af byliv, lækre sandstrande og en imponerende samling historiske monumenter fra Romertiden. For mange år siden var Torragona romernes hovedkvarter på Den Iberiske Halvø. I dag kan du derfor bl.a. besøge et romersk amfiteater, et romersk cirkus og et arkæologisk museum i byen. Få km uden for Tarragona ligger også en mægtig romersk akvædukt.
Forlystelsesparken Port Aventura

Rismarker og flamingoer

I den sydligste del af Costa Dorada finder du det flade og frodige deltaområde Delta de L’Ebre, hvor bønderne dyrker ris, frugt og grønsager i store mængder. Delta de L’Ebre er også et paradis for alverdens trækfugle. Tager du en sejltur med en af udflugtsbådene kommer du helt tæt på det enorme delta og kan studere fugle som ibis, hejre og gæs. Delta de L’Ebre er et af de få steder i Europa, hvor flamingoen yngler.
 

Rejs jorden rundt på én dag

Forlystelsesparken Port Aventura er et must for alle børn og barnlige sjæle, der rejser til Costa Dorada i Catalonien. Her i den næststørste forlystelsespark i Europa efter Disneyland Resort Paris ved Paris kan du tage på spændende opdagelsesrejser til Kina, Det vilde Vesten, Polynesien, Mexico og Middelhavet. Port Aventura byder også på hårrejsende rutsjebaner, fx den legendariske Dragon Khan, der sender dig rundt i otte loops med 110 km/t.
Barcelona

Storbysus i Barcelona

Det er oplagt at kigge forbi Barcelona, når du rejser til Costa Dorada i Catalonien. Cataloniens hovedstad er både en spændende og dynamisk by. Tag fx en slentretur ned ad den summende Rambla eller lad dig inspirere af Gaudis fantastiske arkitektur i Casa Mila - La Pedrera. Barcelona er et skatkammer af store oplevelser.

Du kan også overveje at se en fodboldkamp med F.C. Barcelona stjernerne på Nou Camp eller sætte dig ind på en af de mange lækre tapas-restauranter.
Læs mere om rejser til Barcelona
En af mange kystbyer langs Costa Dorada

Udvalgte byer på Costa Dorada (Catalonien)

Vilanova I la Geltru
Vilanova I la Geltru er et perfekt feriemål for dig, der gerne vil se Barcelona, ligge på stranden eller kombinere en badeferie med et par dage i storbyen og alligevel slippe for at skulle køre ind i Barcelona. Fra lufthavnen tager du toget til Barcelona, hvor du skifter og tager et direkte tog til Vilanova I la Geltru. Togturen tager under 45 min. Der er ikke mange turister her, men Vilanova I la Geltru har i mange år været et populært udflugtsmål og badested for Barcelonas indbyggere. Det er pæn stor by på Costa Dorada med små 50.000 indbyggere, fine strande og et meget besøgt lokalt marked om lørdagen.

Coma-Ruga
Rejser du til Coma-Ruga på Costa Dorada finder du en flot, bred sandstrand med en dejlig strandpromenade på 4 km. Her kan du boltre dig med aktiviteter som ridning, tennis, squash, minigolf, gokart og naturligvis alle former for vandsport. Coma-Ruga ligger 63 km syd for Barcelona.

Sant Carles de la Rapita
Sant Carles de la Rapita ligger 179 km syd for Barcelona, i bugten syd for deltaet Delta de L’Ebre, hvor Ebro-floden løber ud i Middelhavet. På grund af halvøen Punta de la Banya er byen afskærmet fra havet, så det er et roligt og sikkert område, også for børn. Hele deltaet er udlagt som naturreservat. Området er specielt kendt for sine rismarker og fugle, bl.a. flamingoer.

Billeje på Costa Dorada (Catalonien)

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Costa Dorada i Nordspanien. Du kan nemt og overskueligt bestille billeje online på dette link: Lej en bil på Costa Dorada

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Costa Dorada

Se alle ferieboliger på kort over Costa Dorada
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/ontario/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.