Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om De Kanariske Øer

Rejsetips indsendt af:
Lissi Thrane
vanløse
7. jan. 2011

Afslappet oplevelsesferie på La Gomera

Vi var på La Gomera i efteråret 2009. La Gomera er en af de mindre kanariske øer. Den ligger sydvest for Tenerife og man flyver til Tenerife og sejler med færge eller katamaran til La Gomera.
Vi sejlede med katamaranfærgen på udturen, hvilket resulterede i 4 voksne og 4 børn med søsyge og alt hvad det indebærer... Så en anbefaling er absolut at man tager den store færge til La Gomera. Her lander man i San Sebastian, den største by på øen. Brug ikke din tid her, da den efter min mening ikke adskiller sig fra andre kanariske byer med turistfælder og wienerschnitzler. Tag hellere en bus el taxi, gerne lej jeres egen bil, til en lille by, Valle Gran Rey, på den modsatte side af øen (turen er fantastisk smuk).

Valle Gran Rey er en by der ligger ved vandet og har flere strande (klipper og store bølger og et par stykker i bugte egnede til børn). På trods af mange turister i byen, er her en helt afslappet stemning. Stemningen er præget af de lokale beboere, de mange tyske (hippier) der har slået sig ned her, vandreentusiaster og af alternative ting som nudiststrand, yogacenter mv. Det betyder at man kan få virkelig lækker mad, man bor godt hos lokale udlejere og man skal ikke leve op til noget codex omkring lækker turistpåklædning eller om børn er velkomne. Alle er velkomne (også strandsild i lækre bikinier, så længe de vil ligge side om side med ældre mænd der laver solhilsner på stranden).

Jeg var meget overrasket over hvor afslappet alting var og hvor oprigtigt venlige alle var, både indfødte og tilrejsende. En stor anbefaling herfra, og et ønske om at komme tilbage når mine unger er blevet lidt større og vi kan udforske øen lidt mere.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.