Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Spanien

Rejser til Fuerteventura

Rejser du til Fuerteventura, kommer du til den næstestørste af De Kanariske Øer. Der er en skøn og afslappet stemning på Fuerteventura, da turismen først er begyndt at komme til øen de seneste år. De mange solskinstimer året rundt gør, at du kan dase dagen lang på nogle af Europas bedste strande. Der er også talrige aktiviteter, du kan kaste dig ud i, som fx cykling, golf, dykning og ikke mindst surfing og windsurfing pga. de næsten perfekte vinde og vejrforhold. Skal du have lidt afveksling, kan du leje en bil og opleve Fuerteventuras mangfoldighed. Naturen er helt unik pga. den vulkanske natur, der har fået landskabet til at ligne et månelandskab.

Strande i verdensklasse på Fuerteventura

Er du et strandmenneske falder du pladask for Fuerteventura

Corralejo på Fuerteventura
Strandene er ikke mindre en eminente, fortryllende og dominerer i det hele taget over alt på Fuerteventura. Du kan vælge mellem kilometerlange strande som fx Playa de Jandia i sydøst eller de mere stille laguner som Playa de Cotillos i nord. Lejer du en bil, når du rejser til Fuerteventura, kan du jo selv tage på opdagelse og finde din helt egen favoritstrand.
 

Corralejo I nord – tæt på øen Lanzarote

Den nordligste by på Fuerteventura er Corralejo. Her vil du opleve en let overskuelig by med et afslappet tempo. Der er masser af aktiviteter på stranden, der er en af de allerbedste på Fuerteventura. Windsurfing og sejlads er rigtig populært, men du kan også snorkle og komme på dykkerture.

Om aftenen kan du nyde livet i Corralejos havn, hvor du finder de gode restauranter, der serverer alt godt fra havet. Du kan runde aftenen af med et koldt glas vin eller øl på en af de mange barer, til tonerne fra fx jazz eller rock.

Fra Corralejo kan du faktisk se til Lanzarote, der er Fuerteventuras nærmeste nabo. Det tager ikke meget mere end ½ time med færgen. Det er spændende at opleve kontrasten mellem de to øer. Fuerteventura med sine varme gulbrunlige farver og kridhvide sandstrande mens Lanzarote toner dramatisk frem med sin sorte lava landskab.
Caleta de Fuste

Caleta de Fuste – hvis du rejser med børn

På Fuerteventuras østkyst ligger Caleta de Fuste, der er et af de bedste steder, hvis du rejser med børn. Byen ligger på østkysten, ikke langt fra lufthavnen. Det er specielt Playa de Castillo med den skønne lavvandede strand og sit finkornede sand, der er perfekt for børn. Caleta de Fuste en også kendt af golfspillere for øens nok bedste golfbane. Du kan også windsurfing eller tage en vandretur i bjergene ved Betancuria.
 

Den sydligste spids af Fuerteventura

Rejser du mod det sydligste af Fuerteventura, dukker Jandia op. En dejlig moderne ferieby med alt hvad der hører sig til. Jandia er en moderne ferieby med sol, strand og en dejlig strandpromenade med et herligt leben. På den næsten 30 kilometer lange sandstrand, er der plads til alle. Windsurfernes farverige sejl står i flot kontrast til det smukke blå hav, og kitesurferene imponerer med deres fantastiske balance, når de suser hen over bølgerne.

 Når solen går ned og sulten melder sig, har du utallige cafeer og restauranter at vælge mellem. Prøv fx det lille fiskeleje Morro Jable, hvor stemningen er helt i top.
Kør på opdagelse på Fuerteventura

Billeje på Fuerteventura

Hvis du vil have det fulde udbytte af Fuerteventura, så bør du virkelig leje en bil. Du kommer nemt rundt til de utallige strande, små pittoreske byer og bjergene inde på øen. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Fuerteventura.
Lej en bil på Fuerteventura

 

Et godt tip:

Fuerteventura og de Kanariske øer er en frihandelszone. Priserne er fritaget for luksusafgifter og skatter, så det er ekstra billigt at købe kameraer og ure m.m.. Sørg for et internationalt garantibevis, så varen er dækket når I kommer hjem til Danmark.

PS: Er prisen mere end ca. 25% lavere i forhold til i Danmark, så er det oftest en kopivare.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.