Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gran Canaria

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Farvel til Gran Canaria, eller?
Rejsetips indsendt af:
Kaj Aabling
Værløse
11. jan. 2010

Farvel til Gran Canaria, eller?

Efter at have været fast gæst på Gran Canaria, i de sidste 25 år, nogle gange 2 gange om året, ville jeg tage afsked med øen da min hustru var død i juli 2009.

Afsked med Gran Canaria!

Jeg besluttede på et tidspunkt i efteråret, at jeg ville ned at tage afsked med min elskede ø Gran Canaria, hvor vi i de sidste mange år boede i 14 dage i november måned, således at vi kunne samle kræfter til vinteren i DK.
Vi boede til sidst altid på Rocamar i Puerto Rico, hvor der var rigtig mange gengangere fra år til år, så vi havde rigtig mange ferievenner, og nogle få så vi også hjemme i DK.
Jeg er inkarneret golfspiller og ville ligeledes spille et par runder golf, selv om jeg kun var der i en uge.
Jeg ordnede selv min rejse, hotel og bil via internettet, for første gang, og ville ikke bo hvor vi plejede at bo, men det var min mening at sige farvel til "vennerne", som der var ca. 30 af, som jeg mødte i den uge.

Det blev ikke det farvel jeg havde regnet med.

Alternativ ophold.

Det endte med at jeg kom til at anvende en masse tid på en restaurant oppe ved Europa centeret, hvor vi ellers ikke kom ret meget da vi var 2.
Det var en meget stor restaurant med flere danske servitricer, og hvor the big man, Amin Jensen, netop optrådte 2 gange i den uge hvor jeg var der.
Der var ligeledes en dansk / spansk mand som skulle kapre gæster, som jeg blev rigtig gode venner med, og som bekymrede sig en del om min person da jeg fortalte hvad mit ærinde på øen var.
Vi blev faktisk venner.
Selv om det var svært at være der alene, besluttede jeg mig for at det ikke var sidste gang jeg besøgte G.C. da klimaet er helt i top, maden rigtig god de fleste steder, og golfbanerne er unikke.
Det er ikke sidste gang jeg har været der hvis "han" tillader det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Hoteller på Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.