Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gran Canaria

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Las Palmas - Byferie og badeferie
Rejsetips indsendt af:
Thrine Bangsgaard
Aarhus
30. marts 2011

Las Palmas - Byferie og badeferie

En sidste-øjebliks-rejse til Gran Canaria faldt i min turban i februar måned. Jeg havde aldrig været der, og havde ikke de store forventninger. Tog afsted sammen med en god veninde, og blev vældig positivt overrasket.
Temperaturen var behagelig, hotellet lå et stenkast fra stranden og i en gade med masser af små butikker og spisesteder.
Personalet på hotelletvar venligt og imødekommende og lærte os de nødvendige spanske gloser, så vi kunne klare os til husbehov. Morgenmadsbordet var overvældende og smukt anrettet.
Stranden blev renset hver morgen, og liggestole kunne lejes for en billig pris. Vandet var friskt at bade i. Langs med stranden var en smuk promenade med masser af mennesker.

I byen kunne man købe alt, så der blev shoppet igennem af parfume, cremer, designertøj og tasker. Alt til en helt anden pris end herhjemme.

Busserne var nemme at finde, og byen kulturliv var rigt. Vi nåede en klassisk koncert i det smukke koncerthus, en fernisering med Cubusier, besøg i adskillige kirker og endnu et museum.
To ture med lokale busser ind på den smukke, frodige grønne ø blev det også til.

Det var en ferie, hvor vi fik det hele. Helt fantastisk.

Kommentarer til rejsetippet om Gran Canaria

Las Palmas

17/02 2012 Arne Andersen
Pragtfuld tur til Gran Canaria med Las Palmas som udgangspunkt. Vi boede 50 m fra Las Canters, og havde en dejlig udsigt fra hotellet.
Tog de blå busser "global" rundt på øen bl.a. til Port de la Nieves, Puerto de Morgan, Teror, samt til Jardin Botanico. Og ikke mindst til Caldera de bandama, som er et stort krater, hvor vi gik ned til bunden. En pragtfuldt tur. Har også gået fra Cruz de Tejeda og til Teror på en af de utallige vandreruter der er på øen. Selve Las Palmas by er også noget for sig selv. Her er alt fra marked og til moderne forretninger, og det er let og billigt at komme rundt i byen med de lokale busser "gule".
Vi var der 14 dage, og næste gang bliver det i længere tid, da der er masser at opleve, og Las Palmas er et rigtig godt udgangspunkt, med busser stort set til alle egne af øen.
I er velkommen til at se mine billeder fra turen (udpluk) på www.kirkelundvej.dk

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Hoteller på Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.