Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flyv til Las Palmas på
Gran Canaria

Med bus

Gran Canaria har et udbygget netværk af busser og med de korte afstande på øen, kan du nemt komme fra A til B med bus. Fra lufthavnen kan du tage bus nr. 60 til Las Palmas centrum. Turen tager ca. 35 minutter.
Læs mere busserne her

Med taxi

Taxi er den hurtigste, men også den dyreste valgmulighed. Priserne er fastsatte på forhånd, så du ved hvad turen til Las Palmas koster. Du finder taxiholdepladsen udenfor ankomst terminalen.

Med udlejningsbil

Vil du gerne opleve lidt mere af Gran Canaria end bare Las Palmas, kan du med fordel leje en bil. Hos FDM travel kan du nemt leje en udlejningsbil, så den står klar til dig, når du ankommer til Las Palmas lufthavn.
Lej en bil på Gran Canaria

Kort om Las Palmas på Gran Canaria

Kort om Las Palmas på Gran Canaria
Las Palmas ligger på Gran Canarias lune østkyst og er øens største by. Med udsigt til Atlanterhavet, gode badestrande og en gennemsnitstemperatur på 21 grader, er Las Palmas en populær turistdestination. Byen arkitektur er charmerende og typisk kanarisk med hvidkalkede huse der har små balkoner og karnapper i træ og røde tegltage. Særligt den gamle bydel er et besøg værd. Las Palmas har et hav af gode restauranter og barer og et væld af sportsaktiviteter ved strandende. Ønsker du at opleve resten af vulkanøen, kan nu nemt komme til den modsatte ende af øen, som har smuk, rå og uspoleret natur. Las Palmas er for dig, der vil slappe af i solen og nyde smukke omgivelser.
Læs mere om Las Palmas og Gran Canaria

Start nu! Det er let at bestille din flyrejse til Las Palmas

Læs mere om rejser til Las Palmas


Billeje i Las Palmas
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.