Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Andre rejsemål i Spanien

Hoteller på Gran Canaria

Vi hjælper dig med at finde det perfekte hotel på Gran Canaria - uanset om du leder efter et billigt Gran Canaria hotel i fx Las Palmas, Playa del Ingles, Melonares, Puerto Mogán og Puerto Rico.

Søg billige priser blandt de mange hundrede hoteller, der er ledige, når du skal rejse til Gran Canaria. Udfyld søgeboksen, så er du i gang.

Se vores udvalgte hoteller, lejligheder og ferieboliger på Gran Canaria, som byder på en god kombination i forhold til placering, standard og pris. Vi kalder dem: Vi anbefaler-hotel.

Udvalgte hoteller og ferieboliger på Gran Canaria

Sorter din liste:
 • San Agustin

  Bluebay Beach Club

  Bluebay Beach Club med 158 store lejligheder, ligger på klipperne med udsigt over havet nær Playa del Ingles og 3 km udenfor San Agustin. Hotellet er perfekt for såvel par som børnefamilier til en afslappende ferie i skønne omgivelser. Egen adgang til strand med småsten ad trapper.
 • Puerto Rico

  Canaima

  Canaima er et populært, mindre budgethotel med 65 enkelt indrettede lejligheder, der ligger i udkanten af byen i fredelige omgivelser på bjerget med skøn udsigt fra swimmingpoolområdet og restaurant/bar ud over Puerto Rico og bugten. Der kan tilkøbes All inclusive.
 • Maspalomas

  Club Vista Serena

  Club Vista Serena består af 48 lejligheder, der ligger i små bygninger rundt om poolområdet. I føler jer straks hjemme på det hyggelige hotel, der er det perfekte sted til en afslappende ferie i fredelige omgivelser. Hotellet bliver rost til skyerne på tripadvisor.
 • Playa del Ingles

  Corona Roja

  Corona Roja, der er et ældre budgethotel med enkelt indrettede lejligheder, ligger perfekt blot 100 m fra den skønne sandstrand og i gåafstand til butikker, restauranter og nattelivet i Playa del Ingles. Mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Puerto Rico

  Cumana

  Ideelt for jer, der ikke lægger den store vægt på komfort men drømmer om en skøn og afslappende ferie i fredelige omgivelser og med en formidabel udsigt over Puerto Rico og bugten fra selve feriestedet. Lejlighederne er bygget i niveau op ad bjerget.
 • Maspalomas

  Duna Beach Bungalows

  Duna Beach Bungalows ligger i et skønt, grønt og fredeligt område ud til 18-hullers golfbane og kun 1 km gang fra de fantastiske klitter på Maspalomas-stranden. Der er gratis shuttleservice til stranden og Playa del Ingles.
 • Playa del Ingles

  Eugenia Victoria & Spa

  Hotel Eugenia Victoria har 400 superflotte værelser, der alle vender mod poolen, og er et af de mest populære 3-stjernede hoteller i Playa del Ingles med et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. Stor spa med fri adgang, og gratis busservice til stranden. Mulighed for All inclusive. Det ideelle sted for en underholdende og aktiv ferie for såvel par som familier.
 • Playa del Ingles

  Hotel Beverly Park

  Hotel Beverly Park er et lidt ældre hotel, der ligger lige overfor sandstranden og tæt på Playa del Ingles. I den dejlige have er der to skønne poolområder, hvor I kan nyde livet i solsengene med en drink fra poolbaren.
 • Playa del Ingles

  Jardin del Atlantico

  Jardin del Atlantico er et dejligt hotel med 323 lejligheder kun 200 m fra den skønne sandstrand i Playa del Ingles med masser af butikker, barer og restauranter på Gran Canarias sydkyst. Hotellet er ideelt til såvel familier som par. Der er mulighed for tilkøb af All inclusive.
 • Playa del Ingles

  Las Gondolas

  Las Gondolas lejlighedshotel er for jer der lægger mere vægt på omgivelserne end på komforten. Hotellet har 58 lejligheder og ligger ved strandpromenaden i centrum af Playa del Ingles tæt på den skønne sandstrand, de mange shoppingcentre og et livligt natteliv. Hotellet vil være renoveret fra 1. juli 2016.
 • Playa del Ingles

  Luis Hotel Caseiro

  Luis Hotel Caseiro er et dejligt, nyrenoveret 4-stjernet hotel specielt velegnet for par blot 300 m fra den skønne sandstrand i Playa del Ingles og klitterne i Maspalomas. Mulighed for tilkøb af All inclusive. Solterrasse på toppen med panoramaudsigt og separat nudistafdeling.
 • San Agustin

  Monte Feliz

  Monte Feliz i Bahia Feliz på Gran Canarias sydkystnær Playa del Ingles og 3 km udenfor San Agustin har i alt 200 lejligheder, og er et skønt hotel specielt velegnet til børnefamilier med masser af sportsaktiviteter og underholdning for små og store. 200 m til strand med sort sand og småsten. Indenfor gåafstand er der flere barer, pubber og masser af butikker.
 • Puerto Rico

  Nido del Aguila, Puerto Rico

  Nido del Aguila er et dejligt familiested med 87 lejligheder højt beliggende over Puerto Rico, der består af lavere bygninger der er bygget på plateauer op ad bjerget.
 • Playa del Ingles

  Playa del Ingles

  Hotel Playa del Ingles er et ældre hotel med 129 lejligheder i Playa del Ingles. Hotellet har en mindre, opvarmet swimmingpool med liggestole og poolbar med servering af lette retter, og de små gæster kan hygge sig i miniklubben med legeplads.
 • Barbados

  Barbados

  Hyggelige lejligheder midt i centrum.
 • Carlota

  The Carlota Apartments are a large apartment resort in Puerto Rico - Mogán, one of the calmest and most beautiful areas of Gran Canaria. Apart from an exceptional location, these apartments in Puerto Rico offer a perfect combination of quality, price and services. Situated 800m from the center of Puerto Rico, 1.5km from the beach, 2km from the Marina of Puerto Rico and 4km from Amadores town.
 • Castillo de Sol

  Enkle lejligheder med central beliggenhed.
 • Faycan

  beach hotel idealt for familier og par som søger ro.
 • Marina Bayview

  Marina Bayview

  Ligger i Puerto Rico, 400 m fra stranden, 1 km fra et indkøbstorv, samt 4 km fra en golfbane. Approx 2.5km til midten af Puerto Rico.
Viser side 1 af 2 - i alt 21 hoteller på Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 2. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/milford-sound/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.