Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gran Canaria

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Bjergene på turen langs havet.
Rejsetips indsendt af:
Familien Nørmark
Herning
20. juli 2009

Oplevelser på Gran Canaria

Tips til nogle dejlige ture på Gran Canaria i lejet bil med flotte naturoplevelser samt et rigtig godt spisested.
Smagsprøver.
Smagsprøver.

Turen langs havet.

Kør fra Puerto de Morgan til Morgan og derfra videre til San Nicolas de Tolentino. Det er en flot tur i bjerge, hvor vi bl.a. fik den mest fantatiske juice med smagsprøver på forskellige frugter. Se foto. Til dette nød vi udsigten til bjerge med mange forskellige farver i klipperne.
Efter dette gik turen til Mirador del Balcon. Her opleves en meget flot udsigt over havet - vi kunne se Teide på Tenerifa.
På turen tilbage bør man besøge fiskerbyen Puerto de la Aldea. Der spiste vi den bedste spanske omelet samt fisk på en lille lokal kro.
Kig ud til skyerne.
Kig ud til skyerne.

Den grønne ø-tur.

Her kørte vi fra Playa del Ingles mod Fataga. Turen gik forbi museet El Mundo Alborigen (det beskriver hvordan de levede på Gran Canaria i gl. dage) og gennem palmernes dal. Efter Fataga går det opad med mange sving til San Bartolome, hvorefter vi forsætter via Tejeda til Artenara, hvor vi nyder udsigten til Teide, selvom det er overskyet - vi er oppe i dem og kan flere gange se ned/ud til dem. En lidt mærkelig oplevelse. Hjemturen tog vi via Santa Lucia med endnu flere sving. Det er en tur vi varmt kan anbefale, da man også kan se det kan være frodigt. Husk at besøge de lokale små byer - der lever de ikke af turisterne.
Den gode Paella.
Den gode Paella.

Rigtig godt spisested i Puerto Rico.

Restaurante Aguaviva ligger ved havnen. Her spiste vi flere gange og hver gang var en positiv oplevelse, uanset om vi valgte suppe, kylling, bøf, lasagne, fisk eller paella. Mens maden bliver tilberedt fik en lille smagsprøve på en lokal ret (f.eks. kødbolle med sovs, kæmpe reje med bacon, pølse med grønt) og brød med
spændende smør. Når den varme chokoladesovs skulle laves til isen, foregik det ved vores bord - ligesom de flamberede jordbær - uhm...

Kommentarer til rejsetips om Gran Canaria

En god dag på stranden

09/08 2009 Heidi Kheirieh
Man oplever alt på sol og strand især stranden i Playa del Ingles, Gran Canaria, er vist en af de største i Europa, og meget anbefalet som tips til rejselystne badeglade børn og voksne. Et kæmpe fladt sandstykke og så vidunderlige Atlanterhav. Cafeer,is og drikke med egne specielle mix.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Hoteller på Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flyveture.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.