Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gran Canaria

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Roskilde
11. marts 2010

Playa del Ingles på Gran Canaria - en oplevelse for ganen og øjet

Spise- indkøbs- og oplevelsestips for alle, der elsker sol og varme.

En godt restaurant

om fast feriegæst på playa del ingles, har vi efterhånden fundet et pragtfuld restaurant med meget venlig betjening (taler ovenikøbet en smule dansk), dansk menukort, rigtig god mad i Yumbo Centret. Det hedder "Marbella" og er gemt lidt væk på 1.underetage i det vestlige hjørne. Her kan man rigtig smovse og det bliver sjælden mere end 25 Euro for 2 personer. Der findes også andre gode restauranter i centret, men den mere intime atmosfære tiltaler mest og man får også altid en snak med dip, mens man venter på maden. Som forret kan vi varmt anbefale deres hvidløgsrejer!! Et lille plus for nogle måske : i de fleste restauranter må man gerne ryge, da man jo sidder "udendørs" på en måde.

Glade markedsdage...

For alle jer, der gerne vil købe lidt selv til morgen-/ aftens- maden eller mellemmådtid, er marked i San Fernando det helt rigtige. Det holdes hver tirsdag og lørdag og man transporterer sig bedst med taxa, det koster som regel 2,50 Euro fra playa del ingles.(Man kører i det hele taget det meste af byen rundt for 2,50 Euro) Her findes alt muligt nyttigt, unyttigt,souvenirs og et rigtig godt grønt marked. Desuden inde i bygningen en god og billig (tysk) bager og slagter. Ud over det har de alt fra bukseknapper over bælter,bikinier,briller,bukser til t-shirt, ure og babytøj. Det er virkeligt et besøg værd, selv om man ikke køber noget og bliver man sulten, er der også råd for det.

en sjov og anderledes oplevelse...

Gran Canaria har jo en lang tradition for drag-shows af mere eller mindre god kvalitet. Én, der er både sjov og af god kvalitet finder man i Cita - Centret, i den sydlige del af byen. Afstanden på gåben er ca.15 min. fra Yumbo Centret. Her finder man restauranten "Westfalia" hvor der hver aften fra Kl.20 vises drag-show med medvirkende, der både er gode og sjove artister. Når en spansk talende "dame" kan underholde/fastholde publikummet, der til største del er tyskere, så er de bare dygtige. I Yumbo Centret er der også drag-shows, men efter min smag lidt for vulgære og bøssepræget. Der er kun én, der "løfter" niveauet lidt, det er en klovn, der går rundt helt nede ved restauranterne og laver sjov med det forbipasserende publikum, mens man kan overskue det hele fra "1.salen".
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Hoteller på Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/setesdalen-norge.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.