Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Playa del Ingles/Maspalomas

Rejsetips af samme forfatter

Sol og varme på Gran Canaria.
Rejsetips indsendt af:
Ølgod
1. april 2012

Sol og varme på Gran Canaria.

Vi valgte Gran Canaria, da vi ville være sikre på sol og varme, og vi blev absolut ikke skuffede. Der var mellem 25-27 gr. næsten hver dag.
Der var den skønneste strand, kun 300 m fra vores lejlighed i Playa Del Ingles. Vi havde den skønneste udsigt ud over vandet og sanddynerne mod Maspolomas.
Køkken i hulebolig
Køkken i hulebolig

På tur "i urbefolkningens fodspor"

Vi valgte at tage med på en guidet tur til urbefolkningens bopladser. Det var meget spændende. Der var huler i klipperne, som stadig var beboede helårs, og nogle som blev brugt som sommerhuse. Vi fik lov at komme ind i en bolig som stadig er beboet af en kvinde, som er efterkommer af de oprindelige huleboere. Vi fik at vide, at temperaturen er 20 grader både sommer og vinter. Den er derfor ikke kold om vinteren, og ikke varm om sommeren.
Der er nu indlagt elektricitet, og der er fjernsyn. Det kan anbefales at tage med på sådan en tur, hvis nogen skulle komme til Gran Canaria.
Helt ud til kanten, og der var langt ned.
Helt ud til kanten, og der var langt ned.

Hårnålesving

På den guidede tur var der et "hav" af hårnålesving. Vi sad mange gange med "hjertet oppe i halsen". Vi var glade for, at de kørte efter devisen: "Størst er først". Vi var meget glade for, at vi havde en rigtig god chauffør.
smuk kaktus
smuk kaktus

Kaktus

Der var utrolig mange flotte kaktusser. Der var over 300 forskellige slags. Mange med flotte blomster, og andre med velsmagende frugter. Men det er værd at passe på, at undersøge frugterne for torne, da de kan være næsten usynlige. Det prøvede jeg på egen krop. Flere dage efter at have rørt dem, kan jeg stadig finde torne.

Seværdigheder
Naturoplevelser, Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria


Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.