Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Playa del Ingles/Maspalomas

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Fensmark
19. marts 2011

Vidunderlige Gran Canaria

Igen er vi lige kommet hjem fra Gran Canaria efter 3 skønne uger. Sol og varme er lige hvad man har brug for i februar/marts måned.
Naturligvis tog vi en tur i Fatagadalen hele vejen op til Roque Nublo med vejen tilbage til Playa del Ingles over Mogan og ud til den anden kystside. Det er og bliver en utrolig flot tur uanset hvor mange gange man kører den og så selvfølgelig når vejret er højt og skyfrit.

Palmitos Park var også et af vore mål i år og det fordi vi gerne ville se delfinerne som de var ved at udbygge til for 2 år siden. Vi tog bussen som vi plejer og nød igen hele dagen i denne pragtfulde park. Startede med delfinshow og gik så videre for at se fugleshow incl. ørnene og ander rovfugle flyve frit i hele dalen. Det er bare så imponerende hver gang.

Ellers var vores ferie bare ren afslapning med mange gåture i omegnen. Ja turen gik forøvrigt også til den Skandinaviske Klinik for at få konstateret en lungebetændelse og en byld i halsen som blev behandlet med megen stor kyndighed af utrolig rare sygeplejersker og læger. Så hvis der sker noget på turen kan man trygt henvende sig her. 3 uger hvor er de dog blevet af, til næste år bliver det nok 1 mdr. Flybilletten bliver jo ikke dyrere og det bliver som regel billigere for dagsprisen på overnatning jo længere man bliver, så nu må vi se. Forøvrigt har vi tænkt på at tage vores hund med næste gang så hun ikke skal passes så længe.

Mad og andre indkøb

Brug tiden til at gå op til lokalsamfundet og handel dine indkøb. Her finder man alt hvad hjertet begærer og så er det da skønt at lave mad af lokale råvarer.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria


Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.