Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rejsetips indsendt af:
Kolding
26. nov. 2010

Puerto Rico eller Puerto Mogan på Gran Canaria

Hvorfor sammenligne Puerto Rico og Puerto Mogan? Tag det bedste fra begge steder.

Min kone og jeg har flere gange holdt vores efterårsferis i Puerto Rico eller i Puetom Mogan og for os er der ingen tvivl. Begge steder har sin helt egen charme.

Der findes et utal af hoteller og restauranter til fornuftige priser i Pueto Rico. Byen er præget af at være bygget til turisme. For få år siden dyrkede man tomater i dalen men nu "dyrker man turisme".  Dette betyder at byen ikke er særlig charmerende. Den nye Amadoros strand, som man kan komme til af den vidunderlige promenade der er bygget på klipperne langs havet, er pragtfuld. Amadores stranden er en kunstig anlagt strand med dejligt hvidt strand.

Det nye Puerto Mogan er en helt nybygget turistby, der kan virke noget kulisseagtig. Men på trods af dette har byen en fanststisk charme og alligevel en uforklarlig autencitet. Puerto Mogan er nok lidt mere eksklusiv end Poueto Rico og er mere rolig end de andre byer på Kysten.
Uanset hvad må man ikke snyde sig selv for at besøge byen og sætte sig på en af fortovscafeerne langs havnefronten og nyde varmen, havet og semningen.

Når man besøger Gran Canaria må man endelig ikke snyde sig selv for et besøg inde i landet. Lej en bil og kør fra Puerto Mogan til San Bartoleme der ligge næsten lige midt på øen. Husk at beregne god tid til kørsel på små kringlede bjergveje hvor det ene fantastiske panorama efter det andet åbner sig.
Eller kør ned til Mas Palomas og kør ind i landet til Fatage. Dette er en lidt kortere tur og kan sagten klares på en halv dag. Turen op til Fataga køres ligeledes på små kringlede bjergveje. På vejen kommer man forbi et frilands museum der fortæller om Gran Canarias tidligste beboere og lidt senere, en kamel safari udbyder.
Selvom man ikke skal på kamel safari er det alligeve meget eksotisk at se kamelerne græsse mellem appelsintræerne nede i bunde af dalen.

Fatage er en lille hyggelig by hvor den almindelige dagligdag kan opleves. Alle husene i byen er malet hvide og klumpet sammen på et relativt areal. Dette betyder at gaderne i byen nærmest er som en labyrint. Brug en halv time i byen - så har du set alt. Før turen tilbage til kysten bør restauranten der ligger til højre på landevejen tilbage til kysten besøges.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria


Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.