Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gran Canaria

Læs mere om rejser til Gran Canaria

To sider af Gran Canaria
Rejsetips indsendt af:
Søren Fryd
Nivå
13. juni 2009

To sider af Gran Canaria

I forbindelse med påskeferien tilbragte vi 2 uger på Gran Canaria - den første uge i det skønne Puerto Mogan, den anden uge i Puerto Rico...

Gran Canaria

Vi havde bestilt flybilletter til 2 ugers ferie på Gran Canaria i april 2009. Vi er en familie på to voksne og to børn på 3 år og 3/4 år. Vi ville hellere på stranden end i pool. Hjemmefra brugte jeg lang tid på at studere hvilke byer vi skulle besøge og hvor vi skulle bo. Som udgangspunkt ville vi leje bil og bo to steder.

Puerto Mogan

Første uge tilbragte vi i Puerto Mogan. Vi havde lejet en privat ejet ferie-lejlighed hjemmefra som lå i den nye bydel. Den havde en kæmpe altan, stue og to soveværelser. Fra altanen kunne man se havet og den gamle bydel. Stranden lå 100 meter fra lejligheden.Byen er perfekt. Der er kun 2-3 større hoteller men der kommer mange endagsturister. Der er en skøn havnepromenade og næsten ingen trafik i byen. Masser af fine restauranter. Bl.a. en super god en lige overfor legepladsen - så kunne vi spise og børnen kunne lege på legepladsen...En lille hyggelig strand der er meget børnevenlig.Der er en fin havn med en super restaurant ude på molen og mulighed for at prøve at sejle med en u-båd.SUPER GODT STED. DER SKAL VI HEN IGEN!!

Puerto Rico

For at der skulle ske lidt tilbragte vi anden uge i Puerto Rico. Her boede vi på hotel (MORASOL) der egentlig var OK men... Byen er forfædelig! Masseturisme af værste skuffe med hoteller overalt og dyre turistbutikker. Stranden er egentlig OK, også børnevenlig men stedet er bare så ucharmerende! Her fik man alle sine fordomme om masseturisme bekræftet!!

Kommentarer til rejsetips om Gran Canaria

Puerto Mogan er en en dejlig rolig by

05/06 2012 Brian Schunk

Vi har været på Gran Canaria ca 20 gange. Både Purto Rico - Playa del Ingeles samt Puerto Mogan.

Sidste år boede vi i Melenores og det var ikke lige os. Stedet er mondent med nogle flotte hoteller. Men det blæser meget i området, og afstandene er store.

Vi har boet i Puerto Rico mange gange, og det er et glimrende sted, med et stort udbud af forlystelser - barer og resturenter. Dog med mange efterhånden ældre og slidte hoteller/lejligheder. Det er et stort turistområde, og dermed også et forholdvis højt støjnevue.

Vi har været meget glade for at bo i Puerto Mogan, dog skal man være OBS på at det er en lille by, uden det store udbud af barer hvis det er det man går efter.
Hotellerne /lejlighederne i området, er af forholdvis høj standart.

Findes der noget der er mere skønt en at sidde på sin teresse i aftentimerne, og blot slappe af i ro og fred.

Skulle man savne noget, ligger Puerto Rico ca. 10 km derfra. Og man kan hurtigt nå dertil med endten lejet bil - taxi eller bus.

Vi er glade for Puerto Mogan, pga. dens rolige tempo. Og en dejlig lille børnevenlig sandstrand med flyderspæring.

Puerto Rico

26/11 2010 Vivi Lucey
Vi er også lige kommet hjem fra Puerto Rico. Har ellers kun boet i Playa Ingles, så vi skulle lige finde os selv et nyt sted. Var næsten hver aften på Shamrock Bar (irsk pub) der fra kl 10 har levende musik og kanon stemning! Vi kommer snart igen!

Gran Canaria

25/11 2010 Eva Birk
Da jeg stoppede med at arbejde inviterede jeg børn, svigerbørn og børnebørn med til Gran Canaria i 14 dg.Fantastisk oplevelse for alle 5 voksne og 4 børn fra 2 - 11 år. Vi boede på hotel med all incl.( for børnenes skyld) i Puerto Rico . Var ved pools eller på de 3 dejlige badestrande. Besøgte alle byer på sydkysten og lejede biler i 4 dg, hvor vi kørte rundt på hele øen og bl.a. besøgte familie i Telde på den nordvestlige del af øen. Vi spiste ude, når vi var langt væk fra hotellet, så vi også smagte andre menuer.

Puerto Rico

25/11 2010 Niels lorentzen
Vi har været en uge i Puerto Rico en uge (45) vi mener at det er et dejligt sted, selvfølgeligt med en masse turister, men det må man forvente. Der er gode shopping muligheder og masser af restauranter med god mad til rimelige priser. Vi var på en vandretur i bjergene, dette er simpelthen en oplevelse man ikke må gå glip af, selvfølgeligt kræver det at man er i rimelig form, man får nogle pragtfulde udsigter undervejs. Jeg var også ude at fiske, ikke de helt store fisk da de er der i juni/juli men en rokke og en mureneål blev det da til. Vi kunne sagtens finde på at vende tilbage

Puerto Rico contra de andre turistbyer på sydkysten

22/09 2010 Kurt Bach Jensen
Puerto Mogan besøger vi hvert år, vi er på Gran Canaria. Men den er og bliver for kedelig til flere dages ophold. Det er en "soveby", lige så snart de besøgende turister har forladt stedet hen på eftermiddagen. Men enig - den er smuk. Men Restauranterne i Puerto Mogan er alt for dyre at spise på i forhold til Puerto Rico. For os er Puerto Rico derimod det helt ideelle. Det mest solsikre sted på Canarieøerne - og så er der ikke som i Playa del Ingles, Agustin og Maspalomas en skrækkelig generende blæst og "kulde". Ofte kan varmeforskellen mellem disse byer og Puerto Rico være helt op til 5 grader. Jeg bliver aldrig træt af Puerto Rico - har været der 17-18 gange og skal selvfølgelig dertil igen i januar 2011 på 3 ugers ferie.

puerto rico

07/01 2010 peter lyngs
Vi har være 4 gange i byen på ferie og sammenlignet med de andre får den 5 stjerner. Morgan er en stille (for stille) by der næsten sover. De (nye hotelbyer) minder mest om Las Vegas uden lysreklamer. Næeee Puerto Rico det dur og skøn udsigt.

Puerto Rico

23/11 2009 Hanne Juncker
Ja for os var det nok med få timer i Puerto Rico, men fint for dem der vil ligge ved stranden og nyde solen + varmen!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Hoteller på Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/australien/new-zealand-independent-tour.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.