Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Spanien

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Spanien

Loftet afslører, at man bor i en hule. Ellers er den ret charmerende lejlighed indrettet med pejs, k
Rejsetips indsendt af:
Per Jensen
Næstved
30. juni 2010

Hvor i hulen skal vi bo?

Turister har også mulighed for at prøve tilværelsen som huleboer i bedste Flintstone-stil. Så hvorfor ikke tage konen ved håret og finde den indre hulemand frem i Spanien.
En typisk indgang til en bolig, der er gravet ind i lerbjerget.
En typisk indgang til en bolig, der er gravet ind i lerbjerget.

Huler for par eller storfamilie

I det østlige område af Granada-provinsen ligger over 40 hule- lejlighedskomplekser, hvor man kan leje 1 stk. hule, indrettet med et antal værelser efter behov. Der er familiehuler med 2-4 sovehuler, spisehule, op til flere badeværelseshuler, opholdshule – ofte med pejs – og køkkenhule. Der er pænt og rent, gulvene er flisebelagte, nogle huler har vindue ud til dagslys, og andre har kun en dør eller et forhæng mellem rummene.
I de buede lofter ses tydeligt mærker fra fortidens hakkeorden – eller nutiden gravemaskiner – og stilen er lidt som i vores halmhuse med bløde, organiske former.
Og stilheden. Den er næsten alle pengene værd. I hulen kommer støjen om natten kun fra en selv eller især alle de øvrige familiemedlemmer
I byen Guardix bor tusindevis af byens beborere stadig i huler. De hvide skorstene afslører, hvor kø
I byen Guardix bor tusindevis af byens beborere stadig i huler. De hvide skorstene afslører, hvor kø

Hygge på spansk

Et kendetegn ved hulelejlighederne der er værd at bemærke, er, at de oser af charme og hygge – også for en nordbo, der er vant til PH-belysning og rustikke borde fra Asien. Det er lykkedes at gøre disse overnatningshuler til et helt unikt alternativ til hotelsiloer med magnetkort for at få lov til at bruge toilettet. Her er der kølighed om sommeren – ofte er der også swimmingpool i forbindelse med lejlighederne i erkendelse af afstanden til strand – kultur, natur i bjergene og smukke, hvidkalkede småbyer inden for rækkevidde.
Og det bedste er næsten, at prisniveauet generelt er lavere end anden hotel- eller lejlighedsovernatning i det sydspanske. Den Spanske Stats Turistbureau i København hjælper gerne med at finde overnatning i området og kan sende et helt vred af brochurer om overnatningsstederne, priser, områdets herligheder, billeje og meget mere.

Overnatninger
Hotelophold

Kommentarer til rejsetips om Spanien

super tip

02/06 2013 lene
ærgeligt jeg kun kan taste 1 stjerne - fortjener 5 pga det alternative tips.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Spanien

Ferieboliger i Spanien
Rejser til Spanien
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/shopping-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.