Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Ibiza

På en rejse til Ibiza kan du både få afslappende solbadning på stranden, et spændende byliv og en stille ferie på landet. Ibiza har det hele, og så er du omgivet af en skøn natur på den mangfoldige ø. Lej en bil der står klar til dig i lufthavnen på Ibiza, så starter ferien godt.

I 1980érne var Ibiza kendt som én stor party-ø med et farverigt natteliv. Der festes stadig, men flere og flere rejser hvert år til Ibiza og ”genopdager” øens mangfoldighed. Nogle foretrækker at slappe af på de mange pragtfulde strande, nogle søger det stille liv på landet og andre kombinerer det hele med lidt storbystemning i Ibiza By. Rejser du til Ibiza, kan du få præcis den type ferie du ønsker.

Ibiza – genopdaget ferieparadis

Oplev Ibizas mangfoldighed

Udsigt til Ibiza By

Ibiza by

Ibiza by Mange der rejser til Ibiza oplever ikke Ibiza by og det er en skam. Det er nemlig en fryd at slentre rundt i Ibizas gamle bydel, d´Alt Vila. Fra de tykke bymure er der en skøn udsigt over havet og det hyggelige havnekvarter.

I de snævre gader ligger spændende gallerier, små butikker og flere lækre restauranter. Det hele kombineret med farverige blomster og vasketøj der hænger til tørre. Du skal være forberedt på en masse trapper, så måske vil det være en god ide at tage en bus eller taxi til toppen og starte derfra.

Seværdigheder i Ibiza By
Du kan nemt gå rundt til de største seværdigheder i Ibiza By. De fleste ligger i den gamle bydel d´Alt Vila. Santa Maria de las Nieves katedralen og Santo Domingo kirken er et besøg værd. Er du interesseret i kunst, bør du bruge lidt tid på museet for moderne kunst, Museu d´Art Contemporani. Der er også det arkæologiske museum Museu Arqueológic d´Alt Vila.
Ibiza lokker med strande

Der er mange strande at vælge mellem på Ibiza

De fleste rejser til Ibiza for at slappe af på en dejlig strand. Lidt syd for Ibiza By ligger stranden Playa d´Bossa. En skøn strand med masser af liv og strandbarer. Søger du efter vandsportsaktiviteter er Cala Tárida oplagt. Cala de Sant Vicenc ligger ved en frodig bugt og er meget børnevenlig ligesom de først nævnte.

Ibiza er også kendt for sine nudiststrande. Playa Cavallet er bare én af dem. Der er mange flere pragtfulde strande på Ibiza, så tag rundt på øen og find dem der passer dig bedst.
Solnedgang over Ibiza

Sant Antoni de Portmany – Ibizas mest populære ferieby

I dag er Sant Antoni de Portmany en af de bedst besøgte byer på Ibiza og nærmest øens turistcentrum. Stranden er skøn med masser af unge mennesker, der slapper af efter gårdagens festlige nat og venter på at en ny kan begynde. Det er herligt at gå en tur langs strandpromenaden. Tidligere var de små fiskerbåde i overtal, i dag er det udflugtsbådene. Mange af bådene sejler bl.a. ud til andre strande i nærheden.
 

Kunstnere opdagede skønheden på Ibiza og lod sig inspirerer

Længe før turismen kom til Ibiza, var øen blevet opdaget af både kunstnere og forfattere pga. de skønne omgivelser. En af byerne der tiltrak dem var bl.a. Santa Eulária des Riu, der efterhånden er Ibizas næststørste by.

Sant Carles de Perlada har også en rigtig god stemning, specielt på lørdagsmarkedet. Gennem sommeren afholdes der kunstaftener med værker og foredrag fra de lokale kunstnere.
 

Salt i tonsvis

Tæt på lufthavnen ligger de store saltbassiner i Ses Salines. Saltet kommer fra havvandet der føres ind i store saltbassiner, hvor det fordamper og efterlader store dynger salt.

Transport på Ibiza

Selve øen Ibiza er meget overskuelig og det er nemt og hurtigt at komme rundt. Lokalbusserne på Ibiza kører Ibiza på kryds og tværs, fra morgen til aften. Du kan leje en bil og have friheden, måske en scooter eller en mountainbike hvis du vil have lidt god motion. Du kan også tage på en bådudflugt til en af de mange strande på Ibiza eller naboøerne.
 

Billeje på Ibiza

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje på Ibiza. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på dette link: Lej en bil på Ibiza

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Ibiza

Se liste med hoteller på Ibiza
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indonesien/bali/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.