Billedet er fra Ibiza

Fakta

  • Morgenmadslokale
  • Solterrasse
  • Minigolf
    Minigolf

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Riviera Hotel

Mellemklasse hotel i San Antonio bugten, omkring 3,5 km fra San Antonio by
Riviera Hotel ligger i San Antonio bugten, her bor du omkring 3,5 km fra San Antonio by og 18 km fra Ibiza by. Der er kun 200 meter til stranden og du er tæt på restauranter, butikker samt busstopsted så det er let at komme rundt på øen.

Der er mange muligheder for aktiviteter for hele familien i området, I kan f.eks. spille tennis, minigolf eller I kan prøve dykning. På hotellet er der reception 24 timer i døgnet, restaurant, bar, swimmingpool, 2 hvor af en har saltvand, børnebassin, billard og mulighed for at veksle penge. Hotelværelserne har alle badeværelse (badekar/brusebad), satellit tv, telefon, aircondition, pengeskab (ekstra gebyr) og balkon.

Hvis der vælges alt inkluderet:
Vælger I ""Alt Inkluderet"" konceptet, indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholh af lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller.

Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/kempinski-hotel-bristol.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.