Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til La Coruña

La Coruña har en imponerende historie og derfor kan det overraske, hvor moderne byen egentlig er. Det var herfra, at Spanien i 1588 søsatte sin frygtede og "uovervindelige" armada. Et år senere sendte den engelske søhelt og pirat Sir Francis Drake armadaen på flugt og brændte det meste ad La Coruña ned bare for at statuere et eksempel.

Største seværdigheder

Torre de Hércule

Klatr op i fyrtårnet Torre de Hércule. Fyrtårnet stammer fra romertiden og er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Det er i øbrigt det eneste romerske fyrtårn i verden, som stadig i dag udfylder sin oprindelige funktion med at lede søfolk ind til La Coruña.

Fra tårnets top er der en fantastisk udsigt over Rías, som er fællesbetegnelsen for flodmundingen af floderne El Burgo, Ares og Ferrol.

En lokal frokost med fisk og skaldyr

Spis en fiskefrokost på gaden Calle Franja Lige lige ved den smukke centrale plads, Plaza de Maía Pita. Priserne på restauranterne er rimelige her og langt lavere end ved havnefronten, hvor maden ikke er bedre, kun dyrere.
Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

Oplev den lille by Santiago og gå på opdagelse i den imponerende katedral og på pladsen Plaza del Obradoiro. Indenfor i katedralen kan I bl.a. se porten Portico de la Gloria af Mester Mateo fra den tidlige middelalder samt urnen med Jakob den Ældres aske.

Efter besøget i katedralen bør I forkæle jer selv med en stille gåtur gennem de smalle middelaldergader.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til kaj i Porto Da Coruña, som ligger lige ved La Coruñas centrum. Foran krydstogtterminalen ligger den lokale marina.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/alcudia/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.