Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Lanzarote

Lanzarote er en fantastisk ferieø - skabt af vulkaner og med mere en 80 meget forskellige strande for både børnefamilier og windsurfere. Lanzarotes lille hovedstad, Arrcife er dejlig overskuelig. Feriebyerne mod syd er for dig der vil på badeferie. Lej en bil og kør til de små landsbyer eller få en varm oplevelse i Ildbjergene.

Lanzarote – mød en gæstfrihed der smitter


Lanzarote er meget mere end Club La Santa

Lanzarote har meget mere at byde på end Club La Santa. Det finder du hurtigt ud af, når du rejser til hertil. Lanzarote er på størrelse med Bornholm, så du kan hurtigt få en rigtig god smagsprøve på alt det, Lanzarote har at byde på.

Vulkanerne, der skabte Lanzarote, kan du bestemt ikke komme uden om. De er et fantastisk syn og du kan komme helt tæt på dem.

Strandene er skønne, men meget forskellige. Du har faktisk flere end 80 at vælge mellem. Der er smukke børnevenlige strande med roligt vand, andre med bølger, der kan udfordre den bedste windsurfer og nogle ligger gemt af vejen, så du næsten har dem for dig selv.

Selvom der kommer mange turister til Lanzarote, passer de lokale godt på deres ø. Byggeriet holdes fx i den oprindelige stil og farver. Det gjaldt også for øens største arkitekt, César Manrique, der har sat sit præg på Lanzarote til gavn og glæde for både de fastboende og de mange turister.

Endelig er indbyggere på Lanzarote dejlige gæstfri. Det smitter af på hele øen og ikke mindst dig.
Lanzarotes hovedstad, Arrecife

Arrecife – hovedstaden på Lanzarote

Arrecife er en lille hovedstad efter europæisk målestok. Det er forholdsvis få turister, der finder vej til byen, men Arrecife byder på nogle interessante seværdigheder og fine muligheder for shopping. Du kan nemt komme rundt til fods i Arrecife på Lanzarote.

Du kan fx starte ved Castillo de San Gabriel. Borgen, der blev bygget for at beskytte byen mod pirater, er i dag lavet om til et arkæologisk museum. Tæt på finder du Casa de Los Arroyo, et af de mest typiske eksempler på kanarisk arkitektur.

Lidt længere mod vest ligger den tidligere borg, Castillo de San José. Det er nu et berømt kunstmuseum med værker fra utallige verdenskendte kunstnere.

Rejser du til Arrecife finder du også den store fiskerihavn, Puerto de Naos. Det er gåturen dertil, der er interessant, hvor du kommer forbi lagunen, Charco de San Ginés, som arkitekten César Manrique har sat sit præg på.
Papagayo stranden på Lanzarote

Feriebyerne og strandene på Lanzarote

Rejser du til Lanzarote for at få en dejlig badeferie, skal du koncentrere dig om den sydlige del af øen. Her har du de populære feriebyer med alle faciliteter til en god badeferie. Strandene ligger både nord og syd for feriebyerne, så du kan altid finde en, der passer dig.

Puerto del Carmen er den absolut mest besøgte. For få år siden var det en stille havneby, men der er sket meget siden da. I dag er her en flot strandpromenade med gode restauranter og strandcaféer.

Der er også masser af muligheder for at shoppe. Stranden er dejlig rolig og perfekt til både dig, der rejser alene eller med børn.

Playa Blanca er et smukt og en smule mere roligt ferieområde. Perfekt til børnefamilier. Udviklingen er også her gået hurtigt fra at være en lille fiskerby til et velbesøgt rejsemål. Heldigvis er det sket med omtanke og stil. Strandene er skønne, hvor du sagtens kan dase en hel dag og nyde det krystalklare vand på din ferie.
Teguise

3 små landsbyer på Lanzarote med hvert sit særpræg

Rejser du til Lanzarote og lejer en bil, kan du nemt rejse rundt på hele øen og stoppe i de mange små hyggelige landsbyer. Du kan fx købe lidt ind til frokost, finde en bænk og studere stemningen og dagliglivet fra sidelinjen.

Teguise er specielt kendt for søndagsmarkedet. Her har du gode muligheder for at finde noget smukt lokalt kunsthåndværk og der er en herlig stemning. Byen er de seneste år blevet gennemrenoveret med respekt for fortidens detaljer.

Haría er endnu en lille by med sit eget særpræg på Lanzarote. De mange palmer svajer roligt i brisen og kigger ned på de små hvidkalkede huse. Fra Lanzarotes højeste punkt, Peňas del Charce, har du en pragtfuld udsigt over byen.

Yaiza er en anden hyggelig lille by, som du kan besøge, når du rejser til Lanzarote. Stemningen er nærmest arabisk. Den bedste måde du kan opleve byen på er at parkere bilen og vandre rundt i de smalle gader. Overalt er der høje palmer og stemningen fanger du bedst på torvet, der er omgivet af smukke bygninger.
Besøg Ildbjergene på Lanzarote

Ildbjergene – en varm oplevelse

Er du frisk på en ”varm oplevelse”, når du rejser til Lanzarote, så læg din vej forbi Ildbjergene. Landskabet er goldt, men farvenuancerne helt unikke, specielt pga. askesandet, der får et helt fantastisk farvespil ved solnedgang.

For at illustrere hvor varmt der er nogle få meter under fødderne på dig, har parkbetjentene boret huller i overfladen. De hælder vand eller putter træ og kviste derned og inden længe er træet brændt op og vandet står op i en dampsøjle. Der er besøgscentre i nord og syd. Her får du en ide om hvordan, det hele blev til for mindre end 300 år siden. Fra centreret i syd kan du komme på en kameltur op i Ildbjergene.
Lanzarotes vulkanske grotter

Vulkanske grotter på Lanzarote

Rejser du til den nordlige del af Lanzarote finder du to af øens største seværdigheder. Den ene er Jameos del Agua, en vulkansk grotte, der fungerer som koncertsal og konferencecenter og forvandles til natklub flere gange om ugen. Indretningen har César Manrique stået for, hvilket garanterer en særlig oplevelse.

Der er også en klar sø midt i grotten med nogle helt specielle små krabbedyr, som du ikke finder andre steder. Den anden er vulkantunnelen, Cueva de los Verdes. Den er en af verdens længste med sine syv km. Du får mulighed for at se en kilometer i al sin pragt. Lavastrømmen har dannet de mest forvredne klippeformationer og farverne er et kapitel for sig.
Den flotteste udsigt på Lanzarote

Mirador del Rio – Lanzarotes flotteste udsigtspunkt

Det er som om vi mennesker drages til udsigtspunkter. Mirador del Rio på Lanzarotes nordlige spids er bestemt ingen undtagelse. Rejsende strømmer her til med god grund.

Udsigtspunktet er bygget oven på en tidligere fæstning. Selvfølgelig havde César Manrique en finger med i byggeriet og indretningen. Det er egentligt et cafeteria, som du betaler indgang til, men udsigten herfra er ganske enkelt imponerende, når du rejser til Lanzarote.

Billeje på Lanzarote

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje på Lanzarote. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil på Lanzarote

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Lanzarote

Se liste over hoteller på Lanzarote
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.