Billedet er fra Lanzarote

Fakta

  • Tennisbane
    Tennisbane
  • Morgenmadslokale
  • Kæledyr ikke tilladt

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Costa Sal Apartments and Bungalows

Familievenligt lejlighedskompleks som er placeret i turistområdet Puerto del Carmen ca 300m fra stranden Playa Mataforda
Det familievenlige lejlighedskompleks ligger i turistområdet Puerto del Carmen ved stranden Playa Mataforda (ca. 300 m). Der er ca. 3 km til centrum, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlige transportmidler.iddelklassekomplekset har en dejlig beliggenhed og råder over 2 etager med i alt 155 lejligheder, 5 studios og 2 suiter. Bygningen rummer desuden en reception, et supermarked, en snackbar og en klimatiseret restaurant. Herudover er der mulighed for at vaske. Uden for komplekset er det desuden muligt at parkere.Lejlighederne er smagfuldt og moderne indrettet. De har eget badeværelse med brusekabine, kombineret stue-/soveværelse og et eller to separate soveværelser. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling). Alle lejlighederne har en altan eller en terrasse.I den smukke, velholdte have finder man en swimmingpool med poolbar samt liggestole og parasoller. Gæsterne har endvidere mulighed for at spille tennis eller slappe af i saunaen. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.orgenmaden serveres som buffet.

Denne side er udskrevet d. 28. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/schweiz/zurich/best-western-montana.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.